Primul centru de cercetare ştiinţifică din Japonia este lansat astăzi de comapnia Nestlé. Parte a Centrului de Ştiinţă şi Cercetare Nestlé din Elveţia, acesta îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii din Tokyo şi se concentrează pe cercetarea din domeniul sănătăţii şi nutriţiei.
Această colaborare dintre compania producătoare de alimente şi Universitarea din Tokyo este subliniată şi de implicarea în cadrul programului de cercetare "Food for Life". Programul, anunţat de Junichi Hamada, preşedintele Universităţii din Tokyo şi Junichi Hamada, preşedintele Centrului de Ştiinţă şi Cercetare Nestlé, va debuta la 1 iunie 2009, urmărind să exploreze subiectele nou-apărute din domeniul sănătăţii şi nutriţiei din secolul 21, precum îmbătrânirea sănătoasă concentrându-ne asupra performanţei fizice şi cognitive. Aportul expertizei şi cunoştinţelor asigură fundamentul ştiinţific necesar dezvoltării a noi produse care vor aduce beneficii pentru sănătatea consumatorilor japonezi şi de pretutindeni.
Citește pe Antena3.ro