x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Colaborare - Paine curata

Colaborare - Paine curata

de Cristina Andreea Calin    |    26 Feb 2007   •   00:00

Campania "Vreau Paine Curata!" ii sprijina pe producatorii din industria de morarit si panificatie in atragerea de fonduri nerambursabile PHARE vizand dezvoltarea capitalului uman.

Prin intermediul finantarilor europene, producatorii vor avea posibilitatea de a instrui personalul propriu si pe cel al partenerilor de pe lantul distributie si comercializare asupra importantei respectarii reglementarilor privind siguranta alimentara si a drepturilor consumatorilor.

EVOLUTIE. "Programul de Constientizare a Painii Curate" are ca obiectiv cresterea competitivitatii sectorului de morarit si panificatie, prin dezvoltarea calificarii si pregatirii capitalului uman din lantul productie - distributie - comercializare intr-un sistem coerent si unitar, conform cu standardele de siguranta alimentara, fiscalitate, protectia muncii si de respect fata de consumatori.

Programul raspunde intensificarii concurentei si cerintelor legislative determinate de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Atragerea de finantari europene de catre sectorul de morarit si panificatie reprezinta unul din planurile de actiune ale Campaniei "Vreau Paine Curata!", in acest sens fiind demarate colaborari cu producatorii de pe plan local.

×
Subiecte în articol: bun de consum