Alimentele congelate îşi păstrează valoarea biologică şi pot fi consumate de toată lumea, fără nici o restricţie.
Legumele congelate Bonduelle conţin: porumb, morcovi cuburi, conopidă, praz, ceapă. Conform producătorului, valoarea energetică este de 51 kcal/213kj, produsul având proteine 1,9g, glucide 11,8g şi lipide 0,7g. ANALIZĂ. Fiind un produs congelat este neapărat nevoie să nu fi suferit procese de decongelare-recongelare, respectându-se continuitatea lanţului frigorific. Se recomandă a se folosi ca atare, fără decongelare prealabilă direct la prepararea diverselor feluri de mâncare. Dacă sunt respectate aceste cerinţe, legumele congelate au aproape aceeaşi valoare nutritivă ca legumele proaspete, ne spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi. În plus, scurtează mult durata de preparare a mâncărurilor. De asemenea, se recomandă să fie adăugate la sfârşitul procesului de preparare a mâncării pentru a conserva cât mai multe din substanţele nutriţional valoroase. Specialistul recomandă produsul în orice cantitate tuturor categoriilor de consumatori ca fiind unul sănătos.Citește pe Antena3.ro