x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cum să incapi in costumul de baie

Cum să incapi in costumul de baie

29 Mai 2007   •   00:00

Care este problema numărul unu cănd vine vremea mersului la plajă intr-un costum de baie sexy, deux pieces, poate chiar cu bikini tanga? Multe dintre dumneavoastră veţi răspunde: "Nici nu mă găndesc să port un costum de baie sexy, din cauza grăsimii şi a celulitei de pe coapse şi fese".

Care este problema numărul unu cănd vine vremea mersului la plajă intr-un costum de baie sexy, deux pieces, poate chiar cu bikini tanga? Multe dintre dumneavoastră veţi răspunde: "Nici nu mă găndesc să port un costum de baie sexy, din cauza grăsimii şi a celulitei de pe coapse şi fese". Ei bine, specialistul nostru, instructorul de fitness Luiza Bucur, de la FC Naţional Fitness Center, vă spune că timpul nu este pierdut. Vă puteţi tonifia musculatura fesieră de pe coapse şi din interiorul coapselor efectuănd zilnic un set de exerciţii Pilates. Programul de exerciţii propus de instructorul Luiza Bucur (www.luiza-bucur.ro) şi-a demonstrat eficienţa pe vedete hollywoodiene precum Liv Tyler, fiica solistului formaţiei Aerosmith, şi chiar Madonna.

Pe lăngă avantajul evident al exerciţiilor, acela de a vă pregăti să imbrăcaţi cel mai sexy costum de baie, antrenamentul mai are un beneficiu: vă reglează respiraţia şi nu vă răpeşte mai mult de zece minute in fiecare zi. Este foarte important ca in timp ce realizaţi exerciţiile să inspiraţi profund şi să eliminaţi cu putere aerul din plămăni. La final, stretching.

×
Subiecte în articol: armonia trupului