x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Icoană “vindecătoare de cancer” pentru bolnavii de TBC

Icoană “vindecătoare de cancer” pentru bolnavii de TBC

de Monica Cosac    |    18 Iul 2017   •   13:30
Icoană “vindecătoare de cancer” pentru bolnavii de TBC

O icoană pictată la Muntele Athos, despre care preoţii susţin într-un comunicat oficial că ar vindeca boli reumatice şi cancer, a fost adusă, duminică, la Sibiu, şi expusă în biserica aflată în curtea Spitalului TBC din oraş.

Icoana Maicii Domnului, Pantanassa, “a fost pictată în Muntele Athos, unde a primit darul sfințeniei și al facerii de minuni, fiind adusă în România de Părintele Duhovnic Daniel, de la Mânăstirea Slănic-Argeș. Până în prezent, icoana a făcut nenumărate minuni, vindecând cancer, boli reumatice, aducând harul împăcării celor care i se închină cu evlavie. Icoana a fost adusă la Biserica TBC duminică, 16 iulie, ora 18.00 și va rămâne aici timp de o săptămână. Programul de închinare va fi zilnic, între orele 8.00 — 20.00”, se arată într-un comunicat transmis de Trinitas – parte a Centrului de presă Basilica al Patriarhiei Române.

Icoana “făcătoare de minuni” din Grecia nu este pentru prima dată în Sibiu. Aceasta a mai fost expusă în aceeaşi capelă a spitalului TBC şi în luna mai a acestui an, iar zeci de oameni – bolnavi, aparţinători şi credincioşi din Sibiu – au mers să se închine la ea. Reamintim că tuberculoza (TBC) este o boală infecto-contagioasă, localizată cel mai des în plămâni, care se răspândeşte cu uşurinţă la alte persoane prin tuse sau strănut.(M.C.)

 

×
Subiecte în articol: icoana facatoare de minuni