x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

26 Mai 2008   •   00:00

EFECTE CURATIVE. Adaosul de rozmarin în carnea gătită scade cu 30% riscul de cancer, susţin cercetătorii de la Universitatea din Kansas, prin efectuarea unui nou test. Rozmarinul, la fel ca busuiocul, menta, salvia, cimbrul, magheranul şi oregano, este un condiment bogat în antioxidanţi. P&ic



EFECTE CURATIVE. Adaosul de rozmarin în carnea gătită scade cu 30% riscul de cancer, susţin cercetătorii de la Universitatea din Kansas, prin efectuarea unui nou test. Rozmarinul, la fel ca busuiocul, menta, salvia, cimbrul, magheranul şi oregano, este un condiment bogat în antioxidanţi. Pînă acum, planta era utilizată doar pentru a da alimentelor o mireasmă cît mai plăcută, dar acum, folosirea acesteia la temperaturi cît mai ridicate poate preveni apariţia bolii care poate fi fatală.


DESCOPERIRE. Industria alimentară din Europa, prin intermediul colaborării a două companii, a identificat o resursă de bacterii, Lactococcus, Lactobacillus, Leuconostoc, Bifodobacterium and Streptococcus, pentru dezvoltarea alimentelor fermentate. Bacteriile provenite din alimentele fermentate apărute ca urmare a inovaţiilor industriei alimentare, dar şi o serie de produse alimentare, ca vitaminele şi aromele, sînt produse prin fermentare. Produsele la care face referire colaborarea sînt vinul, fructele şi legumele, precum şi bacteriile probiotice, care sînt recunoscute pentru efectele benefice pe care le au asupra sistemului imunitar, intestinului, dar şi a organismului în general.

×
Subiecte în articol: bun de consum