x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Lidia Fecioru: Dacă ție chiar îți place de cineva, arată-i că ești interesată, nu-l ține pe jar

Lidia Fecioru: Dacă ție chiar îți place de cineva, arată-i că ești interesată, nu-l ține pe jar

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2024   •   23:55
Lidia Fecioru: Dacă ție chiar îți place de cineva, arată-i că ești interesată, nu-l ține pe jar
Sursa foto: Sursa foto: antena3.ro

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, invitată la emisiunea "Adevăruri Ascunse", a dezvăluit câteva dintre secretele atragerii abundenței în viață și greșelile comune în căutarea unui partener, într-un interviu exclusiv.

În cadrul emisiunii, Lidia Fecioru a subliniat importanța utilizării unui limbaj pozitiv pentru atragerea prosperității. Aceasta a evidențiat că exprimările pozitive, cum ar fi recunoștința, autodisciplina și acceptarea, pot fi cheia către abundență și succes. De asemenea, a accentuat faptul că norocul și șansa pot juca un rol crucial în atragerea oportunităților potrivite în viața unei persoane.

„Abundența o atragem muncind", a declarat Lidia Fecioru al Antena 3, aducând în discuție necesitatea unei acțiuni constante pentru a atinge scopurile dorite. Totodată, a subliniat că o atitudine pozitivă și proactivă poate contribui la crearea unei stări de prosperitate și bunăstare.

„Eu mă uit la unele, cum le sclipesc ochii când li se trimite, așa, câte-o cafeluță pe WhatsApp. 'Bravo', zic, 'dacă doar cu asta te mulțumești, e perfect. Ești ușor de mulțumit.'

În fine, oamenii trebuie să le încerce pe toate. Din punctul meu de vedere, trebuie să încerce orice formă de abordare, pentru că după aia o să apară una și o să zică 'Ce noroc am avut! Am făcut asta și uite ce bărbat mișto am lângă mine'. Iar prietena ei o să spună: 'Ce proasta am fost, că n-am făcut și eu!'

Și atunci, să le lăsăm pe toate să se bată cu telefonul peste cap. Oricum, dacă nu vor trăi experiențele, vor avea regrete.

Ai regrete și dacă le trăiești, și dacă nu le trăiești.

Forma asta de abordare, să-i arunce o privire unui bărbat, înseamnă a-l băga în seamă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te faci bigudiu și să te așezi pe creierii lui. E vorba de o abordare mult prea agresivă. Există femeile se duc prin tot orașul, încearcă să vadă care sunt prietenii din jur(ul bărbatului), fac săpături cum să ajungă să intre în cercul în care el se învârte. Sunt manevre multe, dar asta e prea agresivă, este destul de obositoare, și de o parte și de cealaltă. 

Când simți că cineva te urmărește tot timpul, de multe ori îți vine și greață de drăgălășenia asta agasantă, libidinoasă. Joci prea multe jocuri, adică jocul poate părea intens și plăcut, dar bărbații care își doresc adevărat o relație nu vor continua să urmărească o femeie care nu știe ce își dorește.

Dacă ție chiar îți place de cineva, arată-i că ești interesată, în loc să încerci doar să-l ții pe jar.

Umorul poate fi sarcastic, iar sarcasmul în umor, de foarte multe ori, nu este un instrument pe care chiar să-l putem folosi pentru a atrage atenția cuiva. Nici sub formă de glumă să nu facem mișto de partenerii noștri, de soții noștri, de iubiții noștri".

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru