x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro prezintă: Trăieşte-ţi Divinitatea!

Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro prezintă: Trăieşte-ţi Divinitatea!

29 Oct 2013   •   14:04
Nicoleta Svârlefus şi Astrocafe.ro prezintă: Trăieşte-ţi Divinitatea!
Calea inimii. Chemarea libertăţii. Noua Conştiinţă
 
Acest workshop se află la a doua ediţie. Primul a avut loc în decembrie 2012, iar pentru că s-a dovedit a fi un ghid valoros pentru fiecare participant, am hotărât să devină un workshop anual, tocmai pentru a constitui un spaţiu de sprijin, ghidare şi împuternicire, pentru toţi cei care doresc să-şi parcurgă călătoria aici, în această lume, conştienţi de alegerile şi misiunea lor, cu cât mai multă uşurinţă în schimbare şi transformare.

Acest workshop a fost creat pentru toţi aceia care simt transformările din această perioadă, au trecut prin tot felul de acordaje în ultimii doi ani, vor să se alinieze cu noile energii şi să-şi trăiască inima. Este o experienţă în care intenţionez să împărtăşesc esenţa a tot ce am cunoscut, practicat, integrat până în acest moment. 

Omenirea trece printr-o transformare unică, de la lumea veche, aşa cum o ştiam, la o lume nouă. E motiv de recunoştinţă şi de celebrare, desigur, mai ales că  noi am ales cu mult timp înainte să fim părtaşi la asta. E destul de dificil însă, uneori, să lăsăm să plece vechile programe şi condiţionări, e destul de greu să gestionăm schimbările şi dizolvarea tuturor ancorelor pe care ne-am sprijinit atâta timp, atâtea vieţi.

Trecem de la raţiune la simţire, suntem ghidaţi prin toate “mijloacele” să ne centrăm în inimă, să ne regăsim puterea şi libertatea interioară, să ne manifestăm individualitatea fără a ne delimita de întreg, ci văzându-ne parte din El, să operăm cu mesajele subtile din ce în ce mai prezente, să ne acceptăm latura Divină, să ne iubim în întregime cu tot ce suntem şi nu suntem, să ne asumăm misiunea personală.

În contextul transformărilor profunde care s-au accentuat începând din 2012 şi vor continua să existe pe diverse paliere, individuale şi colective, vom vorbi şi despre cum putem fi stâlpi ai noii lumi, sprijin pentru cei dragi, pentru familiile noastre şi mai ales pentru noi înşine. 

Câteva dintre temele abordate:

Alegerile inimii (exerciţii pentru deschiderea inimii, distincţia între minte şi inimă, exerciţii de vindecare a trecutului, a rădăcinilor ancestrale, de eliberare a resentimentelor şi emoţiilor toxice, experimentarea puterii şi a libertăţii de a face alegeri în acord cu Sinele Sacru, )

 Trecerea de la “Dumnezeu este acolo”, la “Dumnezeu este în tot ce este, deci şi în mine”.

Dizolvarea programelor vechi colective şi familiale, prin iertare şi iubire
 Recuperarea libertăţii interioare
Transcenderea limitelor fizice, expansiunea Conştiinţei
Echilibrarea planului spiritual cu cel fizic
Abordarea holistică a propriei fiinţe
Instrumente de sprijin pentru adaptarea cu mai multă uşurinţă la toate schimbările care apar la nivel personal, social, planetar
Aspecte astrologice de actualitate şi influenţele lor (dacă rămâne timp).

Program:
Sâmbătă şi duminică, 9-10 noiembrie: 10:00- 19:00h
*Orele de încheiere sunt aproximative şi se pot modifică, în funcţie de dinamică grupului.
Locaţie: va fi anunţată participanţilor

Înscriere:
Se pot înscrie, cu prioritate, cei care au participat la cel puţin un workshop susţinut de Nicoleta Svârlefus, faţă în faţă sau online. Sunt bineveniţi însă toţi cei care se simt inspiraţi şi pregătiţi pentru o astfel de experienţă, în limita locurilor disponibile.
Pentru înscriere, solicită formularul de înscriere la:
workshop@astrocafe.ro/ 0723 385 558; Cristina Ciobanu- responsabil înscrieri, organizator şi asistent seminar
Pentru orice alte detalii, scrie-ne la workshop@astrocafe.ro şi te vom sprijini cu drag.
Va aşteptăm cu inima deschisă!

×