x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Soţia... Cazuri conjugale şi parteneri nătângi

Soţia... Cazuri conjugale şi parteneri nătângi

31 Ian 2013   •   06:00
Soţia... Cazuri conjugale şi parteneri nătângi

Că bărbatii pot fi foarte lesne nesimţiţi e un fapt cunoscut. Cum reuşesc? Probabil natural, fără mult efort şi cu rezultate de un succes răsunător. Însă, că ei sunt în acelaşi timp şi idioţi reprezintă cireaşa de pe tort.

De exemplu, dacă eşti bărbat şi simţi să fii nesimţit cu nevasta, îi poţi spune fără ocolişuri că are curul mult mai mare decât chelneriţa care aduce berea. Poţi fi la fel de nesimţit dacă ea te anunţă că ţi-a pregătit ceva bun de mâncare şi tu amâni, deoarece azi ai altceva mai important de făcut. Poţi, de asemenea, să fii grobian când te afli în prezenţa socrilor şi să-ţi jigneşti nevasta sau chiar pe ei. Poţi să ieşi cu iubita din supermarket şi să-ţi desfaci o doză de bere în timp ce ea cară sacoşile spre maşină. Poţi chiar mai mult: să-ţi sorbi berea până la fund în timp ce ea aranjează cumparăturile în portbagajul vechiculului. Şi, ca să fii suprem, poţi să termini berea cât ea dă fuga să pună coşul la locul lui şi, când revine la maşină, să o rogi în sictir să-ţi ducă şi ţie cutia la gunoi, că doar n-ai s-arunci gunoiul pe caldarâm!

EFORT. Dar, ca să dai dovadă că eşti idiot definitiv trebuie să te străduieşti ceva mai mult. Vorba aia, trebuie să munceşti ca să fii recunoscut drept ceva/cineva şi, de asemenea, titlurile se obţin greu. Aşa si în cazul în care vrei să fii un mitocan desăvârşit. Să zicem că eşti divorţat şi cu copil. Ca un tată, model de mârlan, îi poţi aşterne fiului tău din clasele primare vorbe deşucheate despre noua ta iubire, atunci când îl ai în vizită paternală. La următoarea vizită, în caz că eşti puţin în şucăr cu noua amantă, informezi progenitura că azi tati n-o mai iubeşte pe cutare. Apoi, o iubeşte iar. În vreme ce mamă-sa, cand te vezi cu ea, nici nu-ţi vorbeşte. Ca să priceapă pruncul că e totul în regulă şi încă îi are şi pe mama alături. Dar, stai, că de fapt pe tine te cam doare-n cot de ce pricepe ăla micu’. Pe principiul, customizat, ce-i drept, că pricepe, nu pricepe, vremea lu tacu’su trece şi-atunci tre’ şă-şi vadă de scula dumnealui.

CONCLUZII. Tot dacă eşti idiot poţi să îi explici nevestii care a născut recent că de acum te bucuri nespus că ţi-a făcut un copil, doar că n-o mai poţi vedea ca soţie, ci doar ca mamă. Şi, deci, să nu mai aştepte sex, căci tu nu te înfigi porceşte în mama copilului tău. Să nu mai aştepte pat conjugal, că tu ţii musai ca pruncul să o aibă pe mama constant lângă dumnealui, ca să îi satisfacă pe loc orice necesitate (ţii foarte mult la asta pentru că esti un tată model, bravo, ţine-o tot aşa). De asemenea, în condiţiile în care soţia ridică orice pretentie legată de propria ei persoană, să nu se aştepte să găsească înţelegere, ci refuzuri categorice, vorbe de dojană, chiar abuzuri fizice şi verbale, căci ăsta ar fi semn clar că e mama denaturată, de vreme ce îi stă gandul la ea în loc să se gândească la copil care e lumina ochilor LUI!
Deci, aşa. De-aia zic că trebuie totuşi ori nişte eforturi imense ca să fii şi idiot, ori pur şi simplu, un bagaj genetic absolut uluitor, caz în care n-aş vrea s-o cunosc pe soacră…

×