x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Ştiri

14 Noi 2008   •   00:00

GÂNDACI:
Mama unei fetiţe în vârstă de 5 ani din localitatea hunedoreană Lupeni, din Valea Jiului, afirmă că a găsit un gândac în cutia de brânză primită de fiica sa la grădiniţă, prin programul “Cornul şi laptele”, şi că va sesiza Direcţia Sanitar-Veterinară pentru a analiza produsul respectiv.

Mama fetiţei a spus că a descoperit gândacul în brânză în momentul în care a vrut să îi dea copilului să mănânce. Conducerea grădiniţei, unde a fost livrat suplimentul alimentar în care a fost găsit gândacul, a fost sesizată de părintele speriat de pericolul la care sunt expuşi preşcolarii. Reprezentanţii grădiniţei susţin că ei doar primesc aceste produse şi că nu au de unde să ştie ce se află în interiorul ambalajului.

MELAMINĂ
Autorităţile din Hong Kong au anunţat joi două noi cazuri de copii îmbolnăviţi după ce au consumat produse chinezeşti contaminate cu melamină, relatează AFP. Două fetiţe, fiecare cu vârsta de 4 ani, suferă de calculi renali, a anunţat Centrul pentru protecţie sanitară, precizând că ele au consumat în mod regulat produse lactate şi biscuiţi chinezeşti.

Autorităţile din Hong Kong au înregistrat în total de la declanşarea scandalului în China, la jumătatea lui septembrie 12 cazuri de copii care s-au îmbolnăvit după ce au consumat produse conţinând melamină.

×
Subiecte în articol: bun de consum