x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet STUDIU/Carnea şi cancerul

STUDIU/Carnea şi cancerul

de Cristina Andreea Calin    |    28 Noi 2008   •   00:00

Unu din zece consumatori  a redus consumul de produse de carne procesată din cauza studiilor care arată că acestea pot duce la apariţia cancerului, potrivit unui raport făcut de britanici.

Raportul prezentat de Fundaţia pentru Cercetare în domeniul Cancerului arată că, dacă vom consuma doar două feliuţe de bacon şi doi cârnaţi pe zi, riscul de cancer creşte cu 63%.

Totuşi, oamenii de ştiinţă atrag atenţia că mai sunt şi alţi factori care influenţează, printre care fumatul şi alcoolul, care au şi ele un potenţial cancerigen foarte ridicat.

×
Subiecte în articol: bun de consum