x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Video Video. Jurnalul de Economie. Recuperarea după criză: Următoarele 6-12 luni sunt critice pentru companiile aeriene

Video. Jurnalul de Economie. Recuperarea după criză: Următoarele 6-12 luni sunt critice pentru companiile aeriene

de Daniel Apostol    |    07 Aug 2020   •   11:52
Video. Jurnalul de Economie. Recuperarea după criză: Următoarele 6-12 luni sunt critice pentru companiile aeriene

Următoarele șase până la 12 luni vor fi critice pentru companiile aeriene de transport și producție de aeronave pentru a-și pregăti recuperarea după criza generată de pandemia COVID-19 care a dus la cea mai mare contracție din istoria acestui sector, după cum estimează raportul global PwC „Tendințe în industria aerospațială 2020: Cum își poate reveni sectorul comercial după criza COVID-19”.

Industria aerospațială a cunoscut o expansiune puternică în ultimii zece ani care, pe segmentul comercial, s-a datorat în mare măsură avântului companiilor aeriene low-cost care au contribuit la creșterea accelerată a cererii de zboruri. Chiar dacă este devreme pentru o evaluare completă a impactului pandemiei, devine cert că tocmai operatorii din acest segment au cel mai mare risc de lichiditate în următoarele 6-12 luni.

Mai multe detalii în Jurnalul de Economie cu Daniel Apostol, invitat fiind Dinu Bumbăcea, Partener, Lider Consultanță pentru Afaceri.

 

×