x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Webcam Toate Influența Lunii pline din iunie 2024 asupra fiecărei zodii

Influența Lunii pline din iunie 2024 asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    18 Iun 2024   •   00:20
Influența Lunii pline din iunie 2024 asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Luna plină din această lună este supranumită „Luna căpșună” și atinge apogeul pe 21 iunie 2024.

Această Lună plină are o semnificație astrologică ce te va uimi în viața de zi cu zi și va favoriza romantismul în acest sezon.

Luna de căpșuni sosește la câteva săptămâni după Luna nouă din iunie, care a atins apogeul pe 6 iunie. În comparație cu aspectul întunecat al acelei faze lunare, Luna plină va străluci pe cerul nopții.

Luna de căpșuni are loc în Capricorn. Energia acestui semn de Pământ va fi infuzată în viețile noastre. Capricornul este legat de succesul profesional, probleme de carieră, recunoaștere publică și moșteniri.

Va fi prima dintre cele două luni pline consecutive din Capricorn, un aspect foarte rar și poate face ca situațiile să revină din nou în apropierea lunației din 21 iulie 2024 (sau în săptămâna care înconjoară ambele lunații).

Iată influența Lunii pline asupra fiecărei zodii:

Berbec 
Privește spre stele! În timp ce Luna plină strălucește pe cer, vei avea parte de o descoperire majoră, care va veni sub formă de promovare, o ofertă de muncă profitabilă, un client nou sau chiar un premiu”. Profită de această energie pentru a arăta lumii ce te face memorabil.

Taur
Pregătește-te să zbori sus! Luna te împinge să îți deschizi mintea și spiritul către noi orizonturi. Ai putea fi, la propriu sau la figurat, gata să intri într-un nou teritoriu, lăsând în urmă zona ta de confort. Câteva schimbări apar în calea ta, inclusiv călătorii pe distanțe lungi, o decizie bruscă de relocare. 

Dacă ești implicat în mediul academic sau vrei să fii într-o zi, luna îți poate oferi impulsul pentru a vedea progresul.

Gemeni

Ești dornic de iubire! Însă lucrurile pot fi puțin dificile cu partenerul tău. Dacă niciunul dintre voi nu sunteți fericit, vă puteți despărți și să meargă fiecare pe drumul lui.

Această lună plină ar putea provoca o schimbare în jurul marilor probleme financiare. Acest lucru poate apărea în investiții, active, bonusuri, controale de redevențe, capital de risc sau bursă.

Rac 
Este timpul să îți evaluezi relațiile și parteneriatele. Acesta ar putea fi un moment de unire euforică pentru tine și partenerul tău, pe măsură ce te implici sau faci promisiuni pe termen lung.

Ar putea avea loc o logodnă bruscă ori o decizie de mutare. Cu toate acestea, ai putea decide  că este timpul să fugi, dacă lucrurile nu merg bine. Cei singuri ar putea găsi un partener pe termen lung. 

Leu 
Acordă-ți o secundă să te relaxezi. Această lună te va face extrem de ocupat. Vei încheia un proiect major sau treci printr-o perioadă de tranziție între două locuri de muncă. 

Este important să iei în considerare echilibrul muncă-viață personală și modalități de a-ți face timp pentru aspectele din viața ta care te fac fericit.

O problemă de sănătate ar putea să apară, așa că acordă atenție dietei și sportului.

Fecioară
Inima ta este pe cale să bată repede! ÎAi putea simți acea plăcere, pasiune, romantism și distracție la care ai visat. 

Aceasta este cea mai importantă Lună a anului pentru ca cei singuri deoarece ar putea găsi pe cineva destul de special sau chiar un suflet pereche! S-ar putea chiar să simți că te îndrăgostești cu adevărat”.

Dacă ești într-o relație, este timpul săreprinzi scânteia, să petreci timp cu copiii tăi sau chiar afli că vei avea un copil.

Balanță
Viața ta domestică este pe cale să se schimbe. Acest lucru ar putea aduce o decizie de mutare sau renovare

Dacă apare ceva în privința familiei sau a părinților tăi, rezolvă lucrurile cât mai repede.

Scorpion
Pregătește-te ca mintea ta să se extindă în moduri strălucitoare! Ai putea fi concentrat pe un efort important legat de scris, vorbire sau comunicare.

Călătoriile pe distanțe scurte te-ar putea atrage. Un contract important ar putea apărea acum pe biroul tău, așa că asigură-te că citești literele mici!

Săgetător 
Pregătește-te să vezi mișcările de bani. Îți evaluezi veniturile și cheltuielile.

Dacă apare o cheltuială majoră, analizează cum să o gestionezi. Poate ți se mărește salariul, apare un nou client sau o ofertă de muncă. 

Capricorn
Vești grozave! Cea mai importantă lunație a anului este aici pentru tine.

Luna nouă are loc în zodia ta, așa că vei ajunge la punctul culminant al unui obiectiv personal, speranță, aspirație sau vis. Această perioadă ar putea pune în lumină relația ta.

Vărsător
Stai pe loc, relaxează-te și visează. Luna plină din iunie va fi deosebit de intensă pentru tine. 

Odihnește-te și reîncarcă-ți energia. Dar dacă un secret sau o situație din trecutul tău apare acum, ascultă-ți intuiția.

Pești 
Este timpul să sărbătorești viața! Pe măsură ce sosește luna, Tprobabil vei circula printre prieteni și cunoștințe.

Acum poți participa la o petrecere, așa că pregătește-te să cunoști oameni noi. Un prieten ar putea să intervină acum pentru a te ajuta să-ți îndeplinești o dorință care îți va influența tot restul viații, potrivit people.com.

 

×
Subiecte în articol: lună plină iunie zodii luna capsuna