x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto VIDEO! Cum arată noul model Mazda? MX-5 RF este disponibil şi în România

VIDEO! Cum arată noul model Mazda? MX-5 RF este disponibil şi în România

26 Ian 2017   •   15:42
VIDEO! Cum arată noul model Mazda? MX-5 RF este disponibil şi în România

Noul model Mazda MX-5 RF, versiunea cu hardtop retractabil a a celui mai bine vândut roadster din toate timpurile, poate fi comandat din această lună şi în România, la preţuri care pornesc de la 25.890 de euro, a anunţat importatorul local. 

Mazda MX-5 RF a debutat anul trecut la Salonul Internaţional de la New York şi dispune de cel mai rapid acoperiş retractabil din lume, plierea sau extinderea fiind posibile în doar 13 secunde de la acţionarea comenzii. 

Acoperişul retractabil hardtop adaugă modelului doar 45 de kilograme în plus, menţinându-i masa redusă. MX-5 RF poate fi comandat cu jante de 16 sau 17 inci, inclusiv o versiune din aluminiu, disponibilă în funcţie de nivelul de echipare. Tot în funcţie de varianta de dotări, acoperişul poate fi livrat în culoarea caroseriei sau în variantă negru piano. Spre deosebire de MX-5 cu soft-top, RF este disponibil cu noua culoare premium Gri Machine, cu inserţii de aluminiu. 

Potrivit Agerpres, Sub capota noii versiuni sunt două motoare pe benzină, un Skyactiv-G 1.5 de 131 CP, cu un consum mediu combinat de 6,1 l/100 km, şi Skyactiv-G 2l, care generează 160 CP şi prezintă un consum minim combinat de 6,4 l/100 km. În premieră pentru MX-5, în plus faţă de cutia manuală cu 6 trepte, RF este disponibil cu transmisia automată tot cu 6 rapoarte.

×
Subiecte în articol: mazda mazda mx-5 auto