x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BNR se curăță de 7 milioane de lei

BNR se curăță de 7 milioane de lei

de Valentin Gros22    |    24 Sep 2020   •   18:30
BNR se curăță de 7 milioane de lei

Banca Națională a României (BNR) efectuează o serie de achiziții necesare desfășurării activității, conform programului pe anul 2020, publicat pe site-ul propriu. Una dintre operațiunile afișate vizează servicii de curățenie și igienizare cu o valoare estimată de 7,15 milioane de lei. Totodată, sunt achiziționate și produse de curățenie în valoare de 988.000 de lei.

Pentru aprovizionarea cu gaze naturale, banca centrală plătește 5,22 milioane de lei. De asemenea, instituția achiziționează produse de birotică, papetărie, hârtie pentru fotocopiatoare și xerografică, în sumă de 1,18 milioane de lei. La rândul lor, cartușele de tonere și materialele auxiliare utilizate costă 1,42 milioane de lei.

BNR mai cumpără carne proaspătă și produse pe bază de carne în valoare de 1,85 milioane de lei. Procedura „achiziție carburant și aditiv ad blue necesare asigurării activității de transport” se cifrează la un nivel estimat de 8,21 milioane de lei. Lucrările de înlocuire tâmplărie la imobilul din strada Doamnei au un deviz estimat la 5,49 milioane de lei. Modernizarea echipamentelor de răcire și ventilație costă 2,78 milioane de lei. 

×