x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Programul instituţiilor de 1 Mai. Băncile vor fi închise. Distracţie la mall şi în parcuri. Magazinele sunt deschise

Programul instituţiilor de 1 Mai. Băncile vor fi închise. Distracţie la mall şi în parcuri. Magazinele sunt deschise

de Daniela Ivan    |    28 Apr 2017   •   11:10
Programul instituţiilor de 1 Mai. Băncile vor fi închise. Distracţie la mall şi în parcuri. Magazinele sunt deschise
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Dacă nu v-aţi făcut încă provizii pentru grătarul de 1 Mai, nu vă faceţi griji, hypermarketurile şi supermarketurile vor avea program normal de Ziua Muncii. La fel şi mall-urile şi centrele comerciale vă aşteaptă cu oferte, mai ales la mici şi bere.

În schimb, băncile vor fi închise de vineri seara până marţi dimineaţă, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale și mall-uri care vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare. În această perioadă, deţinătorii de carduri vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. “Clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare, ne-au declarat reprezentanţii BCR.

Mall-urile vor fi deschise şi vor face concurenţă târgurilor care se vor organiza în parcurile marilor oraşe. În Bucureşti vor fi mai multe asemenea festivaluri dedicate Zilei Muncii. Festivalul Micului cel Mare din Parcul Naţional, Festivalul tradiţional de 1 Mai din parcul IOR etc.

×
Subiecte în articol: program 1 mai