x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Victor Ponta: "Mă bucur că a fost selectat un investitor mare, nu un escroc cu genţi de bani cash"

Victor Ponta: "Mă bucur că a fost selectat un investitor mare, nu un escroc cu genţi de bani cash"

20 Iun 2013   •   22:18
Victor Ponta: "Mă bucur că a fost selectat un investitor mare, nu un escroc cu genţi de bani cash"

Premierul Victor Ponta a declarat că rezultatul procedurii de privatizare a CFR Marfă este unul bun, ca şi preţul oferit pe pachetul de 51% din acţiunile companiei.

Prim-ministrul rămâne însă prudent, deoarece trebuie obţinut avizul Consiliului Concurenţei, iar banii trebuie şi achitaţi de investitor.

"Cred că e un rezultat foarte bun şi felicit pe ministrul Fenechiu şi întreaga echipă de la Ministerul Transporturilor. De altfel, Fenechiu şi-a îndeplinit cele două sarcini importante pe care le avea pentru acest început de an an, şi anume deblocarea Programului Operaţional de Transporturi şi ducerea cât mai departe, până la finalizare, a procedurii de privatizare. Rămâne ca procedura să fie finalizată, de aceea sunt prudent, pentru că e vorba de avizul Consiliului Concurenţei, negocierile privind investiţiile şi locurile de muncă care se păstrează şi de plata preţului pentru acţiuni", a spus Ponta.

Ponta a mai spus că, fără a avea ceva cu investitorii străini, se bucură că la CFR Marfă a fost selectat un investitor român, o firmă mare, nu un "escroc cu genţi de bani cash".

×
Subiecte în articol: ponta privatizare cfr marfa gfr