x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Florentina Fântânaru

Astăzi e ziua ta, Florentina Fântânaru

de Ramona Vintila    |    11 Feb 2014   •   00:20
Astăzi e ziua ta, Florentina Fântânaru
Sursa foto: MIHAI STETCU

După şase ani de muncă, într-un radio din Galaţi, s-a mutat în Bucureşti. 2007 a fost momentul în care a trecut de la prima dragoste, radioul, la cea de-a doua, televiziunea. Emisiunea “Dincolo de aparenţe” a luat fiinţă la Antena 2.  Au urmat 7 ani frumoşi, peste 1.000 de interviuri, invitaţi de top, cu poveşti extraordinare şi mărturisiri în exclusivitate. Astăzi, gazda emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la AntenaStars, Florentina Fântânaru, împlineşte 40 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Încerc să-mi înduplec stilul tranşant în care văd viaţa
“Acolo unde este multă pasiune este şi multă durere. Trebuie să învăţ să-mi potolesc exacerbarea”
2014 a început în forţă pentru sărbătorita noastră, cu cel de-al şaptelea an “Dincolo de aparenţe”, “într-un alt decor, cu un alt nivel de abordare a interviului. Pasiune şi simţire… Insist mai mult pe trăirile invitatului, decât pe fapte şi evenimente. Îl ajut să se introspecteze, dacă pot spune aşa...”
De-a lungul timpului, a învăţat să nu mai creadă în alb şi negru, “să mă iau după nuanţe. Încerc să-mi înduplec stilul tranşant în care văd viaţa… Încerc, nu ştiu dacă îmi şi iese”.
Despre meseria ei spune că “e cea mai frumoasă meserie din lume… păcat că nu-i pot mulţumi pe toţi…”, iar despre importanţa premiilor în cariera unui om de televiziune, “au fost mulţi invitaţi care mi-au spus că nu cred în concursuri şi premii. Eu vreau să cred în premii, deşi nu pot spune că îmi doresc unul anume. Dacă e să vină şi un premiu pentru vreunul dintre interviurile mele, desigur că mă voi bucura”.
România de astăzi... “Nepăsare, neputinţă, neglijenţă… într-un cuvânt, indiferenţă!”
În urma celor 40 de ani... “E un citat pe care mi l-a spus Dan Negru în interviul pe care îl voi difuza chiar de ziua lui, pe 23 februarie. «Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni» ­ Victor Hugo. Aşa că mai bine să nu mă uit în urmă pentru că s-ar putea să privesc înapoi cu mânie.”
O carte a vieţii ei ar fi “o carte dramă, pentru că unde este multă pasiune este şi multă durere. Trebuie să învăţ să-mi potolesc exacerbarea… nu numai în aparenţă!”
În rest... “Ajută-mă, Doamne, să nu te pierd!”

×
Subiecte în articol: florentina fantanaru