x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Casele de pariuri despre Oscaruri

Casele de pariuri despre Oscaruri

de Maria Coman    |    11 Ian 2016   •   17:31
Casele de pariuri despre Oscaruri

2016 ar putea fi anul în care actorul Leonardo DiCaprio ar putea lua, în sfârşit, premiul Oscar, spun principalele case de pariuri care acceptă mize pe rezultate culturale.

DiCaprio, devenit faimos pentru ghinionul pe care îl are la premiile Academiei Americane de Film, în ciuda multiplelor nominalizări, joacă rolul principal în pelicula The Revenant, portretizând un negustor de blănuri care trebuie să supravieţuiască singur în sălbăticie după ce este mutilat de un urs.

Favorita pentru Oscarul pentru cea mai bună actriţă este, în opinia caselor de pariuri, Brie Larson, protagonista filmului Room. Brie are rolul unei mame ţinute captive, alături de fiul ei de cinci ani, de un bărbat, într-o încăpere, şi urmăreşte încercările ei de a evada.

Matthew Shaddick, deţinătorul casei de pariuri Ladbrokers, spune că există un tipar al filmelor care obţin premiul Oscar. De obicei, sunt pelicule istorice sau de război, au personaje care suferă de o dizabilitate sau care fac parte din lumea artelor.

Casele de pariuri se laudă că Oscarurile se acordă, de obicei, fie primei opţiuni prezise, fie celei de-a doua. Să aibă DiCaprio noroc?
 

×