x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Joi, 24 aprilie, în clubul B52 are loc AllStar Underground Session

Joi, 24 aprilie, în clubul B52 are loc AllStar Underground Session

de Alex Revenco    |    23 Apr 2014   •   21:04
Joi, 24 aprilie, în clubul B52 are loc AllStar Underground Session

Generaţia nouă şi cea veche de “metalişti” îşi vor da întâlnire pentru un AllStar Underground Session compus din peste 50 de muzicieni. Pe lângă aceste momente memorabile, a doua ediţie a evenimentului se va bucura de un recital special al grupului Whitehorse (Australia), aflat pentru prima oară la noi în ţară. Australienii, care vor participa şi ei la jam, au ca invitaţi speciali pe blackerii de la Void Forger. Până acum, au confirmat participarea muzicieni din Abigail, Till Lungs Collapse, Tiarra, Nevergoinghome, L.O.S.T., Kistvaen, Domination, Negative Core Project, Chaos Cult, Roadkilsoda, Goodbye To Gravity, Walk The Abyss, Sincarnate, Armies Of Enlil dar şi muzicieni din foste trupe. Intrarea este liberă, oricine este binvenit, atât pe scenă cât şi în public. Organizatorii pun la dispoziţie backline-ul necesar. Cei ce vor să urce pe scenă sunt rugaţi să trimită un mail la mightyowlprod@gmail.com. În plus, fiecare poate veni cu merchandise-ul trupei din care face parte, având spaţiu asigurat.

Participă peste 50 de muzicieni

AllStar Underground Session înseamnă numeroşi muzicieni din scena underground, fie din trupe noi, fie din grupuri cu renume, fie tineri în căutare de trupe şi chiar oameni pe care nu i-am văzut de foarte mult timp pe scenă. Va fi o seară în care se vor forma trupe “ad hoc” şi se va cânta din pură pasiune şi inspiraţie, un jam session la fel ca într-o sală de repetiţii. Nu vor fi neapărat coveruri, ci şi piese noi compuse chiar pe scenă, la fel ca la repetiţii. Organizatorii încurajează experimentul, tinerii muzicieni în căutarea de trupe şi speră ca din acest demers să se nască macar o trupă nouă.

Grupul Whitehorse a adunat, pe parcursul a zece ani de existenţă, o serie de muzicieni din scena underground, în încercarea de a crea o muzică heavy, sludge-metal, cu elemente electronice. Evenimentul de joi face parte din proiectul Urban Metal, dedicat fenomenului metal, ce promovează tinere speranţe ale scenei, nume consacrate, dar şi formaţii de talie internaţională, toate acestea în B52/ Fabrica. Joi, programul începe la ora 20:00 FIX cu prima parte a sesiunii de jam session, ora 21:00 – recitalurile Void Forger şi Whitehorse, urmate de a doua sesiune de jam session.


×
Subiecte în articol: AllStar Underground Session