x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru COMEDIA ÎNAPOI PE SCENĂ!

COMEDIA ÎNAPOI PE SCENĂ!

de Magdalena Popa Buluc    |    26 Ian 2021   •   09:24
COMEDIA ÎNAPOI PE SCENĂ!

Teatrul de Comedie își așteaptă din nou spectatorii în sala de spectacol, începând cu primul weekend din luna februarie. Pentru că este luna îndrăgostiților și pentru că ne dorim să știe cât de mult ne-au lipsit, am programat două reprezentații dedicate iubirii, în mai multe ipostaze ale acesteia: sâmbătă 6 februarie, ora 19.00, spectatorii vor fi întâmpinați de DON JUAN după Moliere, regia Andrei și Andreea Grosu, iar duminică 7 februarie, ora 19.00, am programat o întâlnire DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian. Ambele spectacole vor fi prezentate în variante noi, adaptate pentru Sala Radu Beligan.

 


Termenii care definesc premierele acestei stagiuni, aflate acum în pregătire, sunt reinventare, originalitate, inovație, reflectate în limbajul scenic, conceptul regizoral și scenografic și mijloacele de expresie. Formula propusă va oferi publicului o nouă perspectivă asupra echipei artistice a Teatrului. Vom reveni cu detalii pe site-ul nostru www.comedie.ro.
Pentru că în tot acest timp ne-am creat o comunitate online, vom continua activitatea în acest mediu, unde publicul nostru va putea urmări seria de spectacole lectură și proiectul dezvoltat în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române, Revizitări ale marilor dramaturgi, ambele demarate de Ziua Teatrului, conferințele-dialog moderate de Octavian Saiu, cu invitați speciali din lumea teatrului, dar și continuarea serialului Meniul Zilei (Sketch Show).

 

×
Subiecte în articol: teatrul de comedie