x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Procurorul Monica Macovei dă răspuns în cazul Monica Macovei!

Procurorul Monica Macovei dă răspuns în cazul Monica Macovei!

de Serban Cionoff    |    24 Oct 2022   •   18:31
Procurorul Monica Macovei dă răspuns în cazul Monica Macovei!

 Vă îngrijorase faptul că nici la două săptămâni după accidentul petrecut pe DN 39 soldat cu rănirea gravă a unui motociclist în urma impactului cu maşina condusă de Monica Macovei, nu avem un răspuns din partea procurorilor de la Parchetul din Constanţa?Ba încă, amatorii de scenarii tendenţioase au mers până acolo încât au pus în circulaţie zvonul că, în acest fel, se urmăreşte mutarea cazului la Parchetul General şi, de fapt, îngroparea dosarului.  Ei bine, aflaţi că v-aţi înşelat amarnic! Pentru că, iată, un procuror cu o vastă şi temeinică experienţă şi cu reflexe care au crescut odată cu experienţa a intervenit, prompt şi la obiect, dând răspunsuri clare, pe care cu greu le putem infirma.

Astfel, dacă aţi avut îndoieli privind reflexele care i-ar fi jucat o festă conducătoarei auto Monica Macovei, citiţi vă rog aici răspunsul:,,conduc preventiv mai bine decât la 34 de ani’’. După care, în caz că tot mai credeţi că Monica Macovei este cea care a provocat accidentul, aşa cum au scris poliţiştii veniţi la faţa locului, luaţi aminte la următorul sever avertisment:,,Nu mă cunoaşteţi. Înotaţi în mare la 8-19 grade o oră cel puţin? Alergaţi minim  2km /zi? Skiaţi pe

>? Vă scufundaţi?’’

Dar dacă tot perseveraţi cu îndoielile, haideţi să luăm la puricat întrebările şi să ne lămurim că procurorul care risipeşte toate bănuielile că Monica Macovei ar fi autoarea accidentului.

 Aşadar: 1. Cine a fost ministrul care, valorificându-şi bogata experienţă teoretică şi practică dobândită ca procuror al regimului partidului-stat, a aruncat sistemul de justiţie în subordonarea sinistrului binom? Odioasă scăldare în ape tulburi de pe urma cărora atâţia şi atâţia oameni nevinovaţi au fost purtaţi prin tribunale şi întemniţaţi de (in)justiţia super-politizată a regimului Traian Băsescu.

2. Cine a fost ministrul de justiţie şi, după aceea, parlamentarul european, care a alegat cu pâra la Înalta Poartă a comunităţii europene, cerând, imperativ, să ni se aplice MCV-ul . Mecanism aplicat României cu dublă măsură şi de pe urma căruia încă suntem ţinuţi la bariera Spaţiului Schengen, deşi de zece ani am îndeplinit toate criteriile tehnice? 

3. Cine a fost europarlamentarul care a schiat cu o cinică dexteritate pe pârtiile negre ale delaţiunii şi le-a făcut capul calendar înalţilor oficiali ai Uniunii Europene până i-a convins, măcar pe unii dintre ei, că România este elevul-problemă al uniunii şi că trebuie ţinută numai pe coji de nucă?

 Citiţi, vă rog, aceste întrebări,consultaţi la nevoie,memoria documentelor, şi sunt convins că veţi afla şi persoana care este şi procurorul cel mai bine documentat şi cel mai în măsură să dea răspunsurile aşteptate la întrebarea despre cine vinovatul şi despre victima în cazul accidentului petrecut pe 8 octombrie pe DN 39.Accident în care a fost implicaţi conducătoarea auto Monica Macovei şi un motociclist de 56 de ani.

Fără doar şi poate, doamna procuror Monica Macovei! Care ,de altfel, şi recunoaşte că reflexele sale ,,s-au format odată cu experienţa’’.  

                                                          

              

×
Subiecte în articol: monica macovei accident