x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela Radulescu: Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua

Mihaela Radulescu: Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua

29 Ian 2015   •   11:26
Mihaela Radulescu: Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua

Intr-o campanie "antiaging", ca anti-imbatranire n-ar suna foarte monegasc, Mihaela Radulescu marturiseste public, intr-un editorial pentru revista Elle, meniul de dimineata al femeii care este si care a ajuns la 45 de ani.

“Nu, multumesc. Raman tanara” e editorial semnat de Mihaela Radulescu pentru revista Elle.
Randurile articolului se doresc a fi motivationale pentru femeile care se lupta cu disperare procesului de imbatranire, chit ca e unul natural, si chit ca pana la urma se stie de generatii cine va fi invingatorul.

Dupa mesajul transmis pe Instagram in care ne marturisea ca a zburat pentru prima data cu un elicopter al carui pilot i-a tras-o, in dizertatia antiaging, ceea ce intr-un limbaj mai putin monegasc se traduce prin anti-imbatranire, Raduleasca ne spune tututor care a fost meniul ei de dimineata: “(...) un iaurt, un orgasm si doua oua. Fierte.”.

Raduleasca vrea sa socheze, astfel ramane in atentia opiniei publice, nu dispare, dar, spre dezamagirea sa, ceea ce a mai reusit sa ne zdruncine din temelii viata a fost de data asta doar starea oualelor,FIERTE!


"In Romania, varsta mea e trecuta deja in loja senectutii. Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua. Fierte. Si inca pot pleca la munca in pantaloni scurti. Deci loja aia nu e pentru mine, de-aia mi-am luat o franghie sa fac rapel pe perete – chiar, sa incercati, e un exercitiu de mare eficienta pentru brate, coapse, fese… Da, fesele mele nu vor deloc sa capituleze, pentru ca le „droghez“ zilnic cu sport si automasaj. De ce va dau toate aceste amanunte? Pentru ca asa arata dimineata unui om fara varsta, cum ma simt de cel putin 20 de ani", 
Mihaela Radulescu - elle.ro

×