x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ULUITOR ! Ce a fost in stare sa-i faca IUBITA, pentru ca nu a SARUTAT-O (VIDEO)

ULUITOR ! Ce a fost in stare sa-i faca IUBITA, pentru ca nu a SARUTAT-O (VIDEO)

12 Ian 2015   •   12:34
ULUITOR ! Ce a fost in stare sa-i faca IUBITA, pentru ca nu a SARUTAT-O (VIDEO)

Americanii se plictisesc repede, chiar si atunci cand urmaresc un eveniment sportiv.
Din acest motiv, pentru ca publicul sa fie antrenat in orice moment, chiar si atunci cand sportivii se afla in pauza, s-au inventat tot soiul de intamplari care sa le ia ochii, de la dansul majoretelor, la diverse concursuri cu premii.

In voga, in special la meciurile de baschet este “Saruta-ti vecinul de scaun”. Jocul presupune ca persoanele pe care focalizeaza o camera de luat vederi, care scaneaza publicul pana gaseste un cuplu care sa-i placa, sa se sarute.

La jocul dintre New York Nicks si Houston Rockets camera a pus ochii publicului pe un el, extrem de ocupat de butonarea telefonului mobil, si o ea, se pare extrem de doritoare in a fi sarutata.
Si daca el a ales sa continue relatia cu telefonul mobil, ea s-a intors catre celalalt vecin de scaun, pe care aproape ca l-a dat pe spate, ca-n filmele hollywood-iene si l-a sarutat patimas.
Martorii spun ca reactia fetei l-a facut sa roseasca puternic pe tipul care a preferat telefonul in locul sarutului, asta evident dupa ce ego-ul de macho i-a fost terfelit in public, si ca nu si-au mai vorbit tot restul meciului.


×