x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

22 Dec 2014   •   19:34
HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii
Sursa foto: HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii
Accentele anului cad pe relațiile cu prietenii, protectorii, dar și pe cele cu anturajul apropiat. Ți se vor oferi posibilități mari de a-ți schimba mentalitatea, de a aborda un alt sistem de valori morale și spirituale.

Una din eclipsele anului, respectiv o eclipsă totală de Lună va avea loc în Semnul tău zodiacal în preajma datei de 4 aprilie. Este un moment bun pentru a te desprinde de trecut, de relații nepotrivite, de a-ți redefini personalitatea și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele vieții.

Începând cu 18 septembrie este posibil să revii asupra unor decizii, asupra unor acțiuni comune cu alții sau să abordezi alte direcții de viață. Este o perioadă de mare confuzie mentală, de aceea ar fi bine să eviți discuțiile ample și demararea unor acțiuni care te-ar implica pe termen lung.

Mentalul îți este bulversat, iar dorința de a sta mai mult cu tine va fi și ea accentuată pe tot parcursul acestui an. Este bine să îți acorzi momente de răgaz, de singurătate și să te gândești pe îndelete la miracolul vieții.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv și pe extremitățile picioarelor. Consultațiile și analizele medicale pot fi frecvente. De aceea fii prudent și adoptă un stil de viață sănătos și corespunzător nevoilor tale fiziologice. Perioadele 19 – 21 martie și 12 – 14 septembrie sunt tensionate la acest capitol, deoarece se formează câte o eclipsă parțială de Soare, pe axa Pești-Fecioară.

A patra eclipsă a anului 2015 se va forma în Semnul Berbecului. Este vorba despre una totală de Lună pe 28 septembrie, creându-ți efecte în relațiile parteneriale și în colaborări.

Relațiile Balanței în 2015

Relațiile cu anturajul apropiat se vor schimba începând din acest an. Vei simți încet, dar sigur că apar diferențe majore de gândire între tine și cei considerați până nu demult apropiați. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vor fi rare, dar concentrate pe subiecte interesante, chiar cu note serioase. Răceala afectivă și singurătatea vor fi atributele principale ale anului 2015.

Relațiile sentimentale și cele privitoare la copii îți vor da bătăi de cap în ianuarie și februarie. Se vor purta discuții pe tonuri diferite, se vor reitera subiecte neplăcute considerate încheiate, dar care acum se dovedesc neînțelese sau parțial rezolvate. Foarte ușor se poate ajunge la conflicte serioase și chiar la despărțiri definitive de un partener de amor sau de distracții.

Copiii vor deveni mai recalcitranți, pentru că se vor atașa de un grup de prieteni apropiați sau de unele rude care le vor ține isonul. Fii prudent, acordă-le celor dragi posibilitatea să își ducă traiul cum doresc și sprijină-i cum poți. Dar fără să exagerezi sau să depășești limitele bunului simț.

Relațiile parteneriale se animă mult în perioada 20 februarie – 31 martie. De reținut discuțiile, faptele, deciziile luate în acest interval, pentru că la sfârșitul lunii septembrie, când se va forma eclipsa totală de Lună în Semnul Berbecului, se va contura finalul unei etape parteneriale.

Probabil că în urma celor petrecute în februarie – martie, care vor crea efecte pe termen lung, consumându-ți multe resurse energetice și materiale, te vei decide să renunți fie la un partener de viață, fie la o colaborare mai veche. Traversezi o perioadă în care este dificil să păstrezi o relație partenerială, astfel încât despărțirile, situațiile neobișnuite sau bulversante domină acest segment de viață și activitate.
Interesante sunt și relațiile cu persoanele aflate în străinătate în perioada 12 aprilie – 24 iunie. Chiar poți călători în vizită la cineva aflat într-o țară străină sau persoana respectivă să vină la tine vizită. Dar se recomandă prudență dacă se pune problema să călătorești, pentru că există o predispoziție la neplăceri de tot soiul: de la amânări și întârzieri până la rute ocolitoare și vreme potrivnică, plus altele care să răstoarne tot planul de călătorie sau de relaționare cu străinătatea.

Relațiile cu prietenii sunt răscolite mai ales în intervalul 6 iunie – 8 octombrie. Atenție în mod special la femei, care îți pot crea neplăceri serioase. Poate fi vorba de revenirea în viața ta a unor prietene care, undeva, cândva, ți-au dat de furcă. Acum este momentul iertării, împăcării și continuării existenței terestre alături de alți oameni.

Domeniul profesional

Relațiile colegiale se desfășoară destul de anevoios, ca și cum se află pe un teren alunecos. Ianuarie și februarie sunt perioade de tensiuni la locul de muncă. Însă activitatea profesională se desfășoară cu viteză și uneori, destul de plăcut.

Însă, în culisele domeniului profesional există grupuri cu interese total diferite de ale tale. De aceea este bine să te ferești de colegi și să îți faci treaba profesională cât poți tu de bine. Există și varianta să muncești pe brânci și să tot primești dispreț și note mici, însă tu mergi mai departe și ocupă-te doar de îndatoririle tale.

În preajma datei de 20 martie se va forma o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, marcându-ți o nouă etapă în câmpul muncii. Poate fi vorba de condiții de muncă noi, de schimbarea locului de muncă sau pur și simplu tu vei aborda altfel munca și implicațiile ei.
Un alt moment important care vizează locul de muncă este și intervalul 12 – 14 septembrie, când se formează tot o eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei. Fie descoperi cine îți pune bețe în roate, fie cineva îți povestește în taină ce se petrece în domeniul profesional.
Relațiile cu șefii se evidențiază mai puțin și anume între 8 mai și 8 august. Uneori aceștia te susțin, îți apreciază eforturile, însă alteori te critică sau chiar te și sancționează la bani.

La capitolul financiar, lucrurile se vor îmbunătăți încet, dar sigur.

Cugetarea anului 2015 pentru Balanțe: „Nici știința, nici arta nu pot să-și permită să devieze de la adevăr; totuși adevărul artei nu este același cu adevărul științei.” – Pramatha Chowdhuri (Eseuri)

® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare

×