x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

22 Dec 2014   •   19:33
HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!
Sursa foto: HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!
HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!
Accentele anului 2015 vor fi puse în domeniul relațiilor parteneriale, al colaborărilor, al raportării tale personale la ceilalți și la provocările vieții. Minunat este că se îmbunătățește vizibil sănătatea, relațiile de muncă și modul de desfășurare al activităților de la serviciu.

Gândirea și comunicarea îți sunt bine susținute. Toată perioada anului 2015 este propice dezvoltării laturii educative, prin participarea la cursuri de scurtă durată, prin călătorii tematice sau prin urmarea unui program de instruire personală sau profesională într-o altă locație decât cea în care locuiești de obicei.

Este bine să îți îndrepți atenția spre un hobby, pentru că te-ar ajuta să te exprimi din plin, fără rezerve, inhibiții sau credințe nepotrivite. De asemenea, în cadrul studiului sau desfășurării activităților specifice unui hobby poți întâlni persoane interesante, care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

În intervalul 14 iunie – 18 septembrie este bine să revii asupra unor aspecte ale sănătății care te-au necăjit în ultimii trei ani. Posibil să fii nevoit să faci tot soiul de analize, să te consulți cu diverși specialiști în sănătate sau pur și simplu să îți revizuiești din nou stilul de viață. Implică-te cu încredere în toate demersurile necesare îmbunătățirii stării sănătății tale, pentru că ceea ce faci acum este o tușa importantă cu efecte pe termen lung. Și anume pentru următorii șapte, paisprezece sau chiar douăzecișiopt de ani de acum încolo.  

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec îți vor crea efecte în domeniul profesional, al familiei, al relațiilor cu prietenii și în cele sentimentale. De reținut: tot ceea ce se petrece în plan profesional are repercusiuni asupra celui familial și invers; relațiile sentimentale vor fi foarte greu de delimitat clar de cele de prietenie, existând riscul unor confuzii majore.

Relațiile Gemenilor în 2015

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat își vor modifica termenii de desfășurare, în sensul că vei deveni mult mai selectiv în a-ți alege sfătuitorii, ajutoarele sau cei cărora li te vei destăinui de acum încolo. Multe persoane considerate apropiate ani buni, vor dispărea din sfera ta de interes, lucru de altfel foarte benefic. Vor veni în preajma ta alte situații deosebite în care să cunoști persoane noi, alături de care vei lega prietenii trainice și de bună calitate. 

Intervalul 6 iunie – 8 octombrie îți aduce multe răsturnări de situație, declarații surpriză din partea unor apropiați sau reluarea unor discuții pe teme considerate de mult rezolvate. Se va dovedi faptul că ai trecut mult prea ușor, undeva, cândva peste sentimentele cuiva drag sau poate peste o situație dramatică a unei rude, iar acum este un fel de vreme a scadenței. Posibil ca aceste persoane să aibă nevoie de ajutorul tău moral și material. Se recomandă prudență în vorbe și gesturi pentru că, foarte ușor, cel mai mic și nevinovat gest al tău poate fi interpretat de către ceilalți exact pe dos.

Relațiile cu membrii familiei, neamului din care te-ai născut, dar și cu cei alături de care ai construit tu o familie nouă sunt tensionate până în preajma datei de 12 noiembrie. Chestiunile domestice, cele care privesc o moștenire sau bunuri comune, dar și principiile tale de viață și ale membrilor familiei vor fi supuse unor răsturnări de situație greu de anticipat. Fiecare își va modifica frecvent ideile, planurile, așa încât vei fi nevoit să te adaptezi repede la situațiile nou ivite.

În preajma datei de 13 septembrie se va forma o eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei, oferindu-ți șanse deosebite de a-ți îmbunătăți relațiile familiale, de a aplana divergențele de opinie între tine și cei dragi sau pentru materializarea unor planuri domestice coapte mai demult în cuptorul inimii tale.

Relațiile cu prietenii sunt accentuate în intervalul 20 februarie – 31 martie și în preajma formării unei eclipse totale de Lună în Semnul Berbecului, pe 28 septembrie. În ambele cazuri sunt posibile destrămări definitive ale unor relații mai vechi, dar și apariția unor personaje deosebite, care îți vor fi alături, în rolul de prieteni, multă vreme de acum încolo.

Relațiile sentimentale vor arăta ca un mozaic, metaforic vorbind. Se întrezăresc evenimente interesante, pe care va trebui să le iei în calcul, să tragi concluzii și să acționezi în consecință. În preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, moment ce va marca un final de etapă sentimentală. O relație veche, fie se reconfigurează, fie se destramă definitiv. Comunicarea cu persoana iubită se face mai dificil, însă dacă te străduiești puțin, dacă înveți să ai răbdare și să înțelegi că, de multe ori, ceilalți nu pot ține pasul cu tine, atunci lucrurile se vor desfășura lin, fără neplăceri. 

Domeniul profesional


Relațiile profesionale sunt destul de armonioase. În relația cu șefii există ceva animație, dar numai în ianuarie și februarie. Situații plăcute, în care îți vor fi recunoscute meritele, situații mai puțin plăcute în care vei fi tras la răspundere atât pentru gafele tale, cât și pentru cele ale colegilor. De avut în vedere faptul că relația ta cu șefii este una greu de definit, plină de iluzii, dar uneori apar și sclipiri interesante. Fii prudent în intervalul 12 ianuarie – 19 februarie, deoarece vei avea tendința de a riposta la tot și la toate, în special la vorbele, gesturile, faptele șefilor sau reprezentanților instituțiilor oficiale.

Probabil că în urma celor petrecute în plan profesional, la serviciu, în preajma datei de 20 martie, când se va alcătui o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, te vei decide să abordezi cu totul altfel relațiile din câmpul muncii. Pe de altă parte, poate fi vorba despre un moment de glorie în care, datorită reușitelor tale profesionale din ultima vreme, să fii avansat pe un post de răspundere, să ți se încredințeze sarcini de lucru noi, cu efecte pe termen lung. Însă ai grijă să nu te supraestimezi acceptând orice, oricât.

Relațiile colegiale se îmbunătățesc vizibil. Atenție că aceștia nu văd totdeauna cu ochi buni faptul că te ai bine cu șefii. De aceea, recomandabil este să te comporți frumos și să eviți a manifesta aere de superioritate. Intervalul 14 iunie – 18 septembrie este important, pentru că aduce șanse de consolidare a unor situații de muncă, la care ai depus din greu eforturi în ultimii trei ani.

Cugetarea anului 2015 pentru Gemeni: „Fiecare judecă adevărul și minciuna după știința, inteligența și experiența sa.” – Sarat Chandra Chatterjee (Omul fără caracter)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro

® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare

×