x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 27-28 mai 2017. Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017. Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta

26 Mai 2017   •   18:51
Horoscop de weekend 27-28 mai 2017. Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017. Un sfârșit de săptămână care va aduce revelații pentru unii nativi, în timp ce alții se vor afla puși în fața unor probleme mai delicate.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Fii pregătit pentru o nouă aventură și dă-i startul cât mai repede, pentru că ești mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Duminică: Opreste-te puțin din iureșul în care te-ai băgat. Nu e vina ta că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dar nu persista în greșeală.

Taur

Sâmbătă: Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreția asupra lui, pentru că simți că mulți ar dori să te oprească din elan.

Duminică: Iți pui propriile sentimente la îndoială, iar asta nu e bine. Iubește fără teamă, fără griji, fără să îți pese de părerea celor din jur.

 

Gemeni

Sâmbătă:  Nu are rost să duci mai departe o suferință care ar fi trebuit demult să se stingă. Spune adio acum acelor emoții ca să ștergi cu buretele starea nefastă care te-a copleșit.

Duminică: E timpul să meditezi și să reflectezi asupra situației crâncene din sufletul tău. Trebuie să iei o decizie radicală, chiar dacă îți este greu.

Rac

Sâmbătă: Primești semne de Sus că ești pe calea cea bună. Trebuie să continui să ai încredere în propriile forțe și să lupți pentru bine și pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Duminică: Nu vrei și mai multă dramă în viața ta și tocmai de aceea ar trebui să eviți oamenii care se plâng întruna și au doar gânduri negative.

Leu

Sâmbătă: Ai făcut pașii necesari pentru a atinge un mare succes.  Trebuie doar să pui în practică ce ai învățat până acum și vei face un mare salt în realizarea a ce ți-ai propus.

Duminică: Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta. Zâmbește și bucură-te de viață, pentru că viața e cel mai prețios dar!

Fecioară

Sâmbătă: Nici tu nu mai știi dacă direcția în care te îndrepți este cea bună. Stai puțin, analizează ce faci și ce ai greșit și vei reuși să dai de cap acestei situații mai dificile.

Duminică: Ești foarte atașat de o problemă din trecut și vrei să îți schimbi complet viața. Fă primul pas fără remușcări.

Citeste aici horoscopul integral

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop