x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 martie. Nu te vei linişti nici până la finalul zilei

Horoscop zilnic, 14 martie. Nu te vei linişti nici până la finalul zilei

13 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 martie. Nu te vei linişti nici până la finalul zilei

Berbec

Poate fi vremea de afară, sau poate fi dorul pe care îl simţi faţă de persoana iubită, pentru că eşti foarte romantic şi iubitor azi.

Taur

Încerci să te adaptezi schimbărilor de mediu şi climatice cât de repede poţi şi pari foarte preocupat şi distant faţă de ceilalţi din jurul tău.

Gemeni

Chiar dacă nu ai tot ce îţi trebuie pentru a dezvolta ideile din minte, vei desena sau vei scrie pe ce apuci, pentru că ai un moment foarte intens de creativitate.

Rac

Eşti mai ancorat în prezent şi în viaţa ta de zi cu zi, apreciind şi fiind recunoscător pentru orice moment. Vezi partea bună din orice situaţie.

Leu

Mintea ta este suprasolicitată cu întrebări şi contradicţii. Nu ştii în cine să mai crezi şi ce să faci pentru a fi mai liniştit şi împăcat cu tine însuţi.

Fecioară

O să ajungi să te obsedeze gândul de a-ţi găsi adevăratul scop în viaţă. Nu eşti mulţumit cu ce faci în prezent şi eşti convins că trebuie să faci altceva.

Balanţă

Ziua de marţi va fi destinată introspecţiei şi analizării relaţiilor cu oamenii în care cea mai mare încredere. Nu te vei linişti nici până la finalul zilei.

Scorpion

Pe lângă îndatoririle de la muncă şi de acasă, vei mai primi astăzi, lucru ce te aglomerează foarte mult. Nu vei avea niciun minut liber.

Săgetător

Ai o dorinţă puternică de a fugi în lume, de a scăpa de stresul inutil. Toate aceste lucruri sunt o urmare a presiunii care a fost pusă pe umerii tăi.

Capricorn

Spre finalul zilei nu vei dori să ajungi din nou acasă, vrei să mai schimbi mediul şi rămâi prin oraş, sau este posibil să dormi la un prieten.

Vărsător

Nu eşti în stare de nimic şi crezi că eşti bolnav, dar, de fapt, oboseala îşi va spune cuvântul. Nu ar strica să îţi o zi liberă şi să te odihneşti.

Peşti

Ai mustrări de conştiinţă pentru că nu ai reuşit să faci curat în weekend şi te simţi vinovat pentru dezordinea lăsată de dimineaţă acasă.

×