x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 septembrie. Vărsătorii sunt melancolici

Horoscop zilnic, 22 septembrie. Vărsătorii sunt melancolici

21 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 septembrie. Vărsătorii sunt melancolici

Berbec

Te simţi plin de creativitate azi, aşa că este posibil să îţi doreşti să încerci o nouă formă de artă prin care să te poţi exprima.

Taur

O să intri în contact cu nişte persoane cunoscute de care nu te simţi tocmai apropiat. Încearcă, totuşi, să fii cât mai politicos.

Gemeni

O să ai de-a face cu nişte bârfe azi, încearcă să nu cazi în această capcană. Renunţă la prejudecăţi în relaţiile cu ceilalţi.

Rac

Ai nişte probleme cu banii, însă nu trebuie să intri în panică, căci aceste probleme se vor rezolva până la sfârşitul săptămânii.

Leu

Nişte discuţii mai acide în familie te vor face să te gândeşti mai bine la ideea de a te muta singur. Ai nevoie de nişte schimbări.

Fecioară

Intuiţia şi imaginaţia ating cote maxime astăzi. Pune pe o foaie toate ideile care îţi trec prin minte astăzi pentru a le materializa.

Balanţă

Ai dubii în legătură cu un proiect care înseamnă mult pentru tine. Nu te descuraja, ci gândeşte-te la moduri noi de a-l pune pe picioare.

Scorpion

Nu te poţi concentra în discuţiile cu prietenii, iar acest lucru va cauza unele discuţii în contradictoriu. Petrece timp singur.

Săgetător

Ziua de azi te găseşte visând la locuri exotice şi vacanţe de neuitat. Fă un plan care să ducă la îndeplinirea dorinţelor.

Capricorn

Ai de făcut o mulţime de lucruri azi, însă nu simţi că ai energia necesară. Fă un efort, iar sfârşitul zilei te va găsi împlinit.

Vărsător

Eşti melancolic azi, iar această stare îi poate face pe cei din jur să se îngrijoreze. Spune-le că ai nevoie de puţin timp singur.

Peşti

Oboseala te ajunge din urmă, iar astăzi simţi că ai nevoie de o pauză. Relaxează-te, citeşte o carte şi petrece o zi în pat.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop vineri