x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 septembrie: Berbecii ar putea intra în posesia unei moșteniri

Horoscop zilnic 28 septembrie: Berbecii ar putea intra în posesia unei moșteniri

27 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 28 septembrie: Berbecii ar putea intra în posesia unei moșteniri

Berbec
Ai idei şi idealuri măreţe, profunde. Există şansa unor câştiguri financiare nesperate ori a unor bunuri sau moşteniri.

Taur
Contracte, negocieri în afaceri, aşa s-ar rezuma această zi. Ai o gândire pozitivă şi ai încredere în tine, motiv pentru care poţi reuşi.

Gemeni
Ai capacitatea de a duce la bun sfârşit mai multe sarcini deodată. Nu este exclus să fiți avansaţi la locul de muncă pentru rezultatele bune.

Rac
Este un moment bun pentru să vă orientați eforturile spre creaţie şi imaginaţie. Ascultaţi-vă intuiţia care vă ajută foarte mult.

Leu
Astăzi o să rezolvi anumite probleme familiale. Câteva neînţelegeri din punct de vedere sentimental dau naştere unor dispute şi confruntări.

Fecioară
În loc să te bucuri de ziua de azi, este posibil să ai mai mult de lucru decât de obicei şi să devii din pricina supra solicitării.

Balanţa
Ai idei excelente despre cum să realizezi nişte venituri suplimentare. Finantele pot creşte dacă înţelegi faptul că banii trebuie folosiţi în mod practic.

Scorpion
Configuratia astrala aduce abundenţă şi bogăţie. Mintea îţi este înzestrată cu un mare aflux energetic, care trebuie utilizat în mod constructiv.

Săgetător
E timpul să-ţi lărgeşti cercul de prieteni și să-ţi faci  relaţii noi. Ai încredere că ceea ce gândeşti este bun şi poţi să acţionezi fără frică.

Capricorn
E o perioadă în care te simți puternic şi ai posibilitatea de a-i convinge și pe ceilalţi că eşti o persoană deosebită și inteligentă și amuzantă.

Vărsător
Este un moment benefic care te ajută să-ţi pui gândurile în ordine. Este posibil să apară şi oportunităţi de câştig suplimentar din colaborări.

Peşti
Astăzi ai ocazia de a descoperi exact unde sunt problemele tale. Ai mintea deschisă, eliberată de prejudecăţi, însă eşti un pic prea filozof.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 28 septembrie