x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 martie. Eşti cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături

Horoscop zilnic, 3 martie. Eşti cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături

02 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 martie. Eşti cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături

Berbec

Ar fi bine să te asiguri că ai pus mai multe alarme pentru mâine dimineaţă. Vei tinde să stai mai mult în pat, să visezi în continuare şi să fii în lumea ta imaginară.

Taur

Se simte în aer valul schimbării. Simţi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta. Nu trebuie să iei decizii majore. Poate fi vorba de lucruri mărunte.

Gemeni

Vestea bună este că indiferent în ce eşti implicat, totul se îndreaptă către calea cea bună. Mai ai puţină răbdare şi vei vedea că vei reuşi.

Rac

Va apărea un conflict moral între tine şi colegii de serviciu, fapt ce te bulversează profund. Asta va duce la o reconsiderare a valorilor în care crezi.

Leu

Eşti cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături. Vrei să îţi schimbi stilul vestimentar, sau să îţi înnoieşti garderoba.

Fecioară

Spre deosebire de Lei care se gândesc la plimbări prin magazine, tu vei dori să îţi aprofundezi cunoştinţele sau să ai discuţii lungi cu prietenii.

Balanţă

Este doar o chestiune de timp până când lucrurile de care ai nevoie pentru recunoaşterea socială se vor aranja. Aşteaptă puţin şi te vei bucura de faimă. 

Scorpion

S-ar putea să te simţi îngrădit de modele pe care societatea ţi le oferă în prezent. Vei căuta ceva cu totul inovator şi care să te împlinească.

Săgetător

 Pentru a dobândi înţelepciune şi răbdare în luarea deciziilor, mai întâi trebuie să lucrezi la ego-ul tău şi la stima de sine care poate fi exagerată.

Capricorn

O criză, cât de mică, este considerată tot o criză. Aşteaptă-te la una în decursul acestei zile şi nu o ignora dacă pare inofensivă. Situaţia poate fi mai complicată decât pare.

Vărsător

Ceva trebuie să se schimbe. Îţi dai seama de asta imediat după ce te trezeşti şi te uiţi în oglindă. Semnele oboselii şi a stilului de viaţă haotic devin din ce în ce mai vizibile.

Peşti

Poate singurul lucru bun al stării emoţionale schimbătoare este faptul că nu rămâi blocat în acea stare pentru mult timp. Azi vei trece peste ultimele decepţii.

×