x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 aprilie. Peştii sunt nerăbdători să cheltuie banii

Horoscop zilnic, 4 aprilie. Peştii sunt nerăbdători să cheltuie banii

03 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 4 aprilie. Peştii sunt nerăbdători să cheltuie banii

Berbec

Este mai mult ca evident că lucrurile pentru care te zbaţi acum sunt măreţe, dar eşti singurul care nu vede asta. Ai încredere şi luptă în continuare!

Taur

Eşti cuprins de o febră a curăţeniei şi, indiferent că e vorba de întrega casă, camera ta, sau calculator, vrei să faci ordine şi să scapi de lucrurile inutile: obiecte, haine, mailuri, etc.

Gemeni

În cazul în care te confrunţi cu nişte demoni de ceva timp, vei găsi o oportunitate unică de a scăpa de ei, după ce i-ai suportat atâta timp.

Rac

Urmează o mini-vacanţă de weekend şi nu îţi mai încapi de fericire. Nu contează că nu ştii toate aranjamentele. Eşti sigur că partenerul tău s-a ocupat de tot. 

Leu

Cel mai bun prieten al tău are probleme cu banii de ceva timp, dar nu ţi-a cerut ajutorul până acum. Este într-o situaţie critică şi nu eziţi să îi oferi tot sprijinul.

Fecioară

Foarte rar ţi se întâmplă să fii surprins sau plicitisit. Cu toate astea, nu te-ai aşteptat deloc să ţi se pună în braţe proiecte nedorite.

Balanţă

Se va duce o luptă în tine: o parte vrea să stea acasă, în pat şi să se odihnească, iar o parte vrea să socializeze, să iasă cu prietenii şi să le spună ideile revoluţionare.

Scorpion

Ai primit o sarcină de la şef şi nu ţi-a explicat pe îndelete? Poate de asta eşti dezorientat şi nu ştii ce să faci. Întreabă-l încă o dată. Sigur nu se va supăra.

Săgetător

Dacă ai pornit pe un drum necunoscut de alţii, urmează-l fără să eziţi o clipă şi explorează noi teritorii. La final, vei vedea că ai învăţat pe toate planurile şi te-ai maturizat foarte mult.

Capricorn

Vei fi cu picioarele pe pământ, dar cu mintea în altă lume. Este un sentiment minunat, să fii înconjurat de dragoste şi apreciere, dar să fii şi raţional în acelaşi timp.

Vărsător

Un vecin îţi va oferi nişte informaţii preţioase, dar intuiţia îţi spune că ceva nu e în regulă. Vei investiga cele aflate şi vei avea o surpriză.

Peşti

 Nu mai poţi stăpâni dorinţa de a face o achiziţie foarte importantă, de orice fel. Poate fi vorba de un cadou pentru o persoană iubită, sau pentru tine.

×