x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 iunie. Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie

Horoscop zilnic, 7 iunie. Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie

06 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 iunie. Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie

Berbec 

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

Taur  

Vă recomandăm să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit nici una din ele.

Gemeni 

Începeţi ziua hotărât să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Rac  

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri.

Leu  

S-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună.

Fecioară

Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. Vă sfătuim totuşi să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Balanţă  

După-amiază intraţi pe neaşteptate în posesia unei sume de bani, cu care vă rezolvaţi o parte din problemele financiare.

Scorpion 

Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor.

Săgetător  

Dimineaţă vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii.   

Capricorn

Vă recomandăm să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul.

Vărsător

Este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile.

Peşti  

Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Atenţie! Aveţi tendinţa să-i faceţi reproşuri nemeritate persoanei dragi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 7 iunie