x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iunie. Se anunţă un sfârşit de săptămână productiv

Horoscop zilnic, 9 iunie. Se anunţă un sfârşit de săptămână productiv

08 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 9 iunie. Se anunţă un sfârşit de săptămână productiv
Sursa foto: commons.wikimedia.org

Berbec

Este o zi perfectă pentru a-ţi dezvolta înclinaţiile artistice. E posibil ca cineva să-ţi aprecieze munca şi să dorească sa te răsplătească.

Taur

Vei fi în centrul atenţiei în următoarele zile. Încearcă să faci faţă obstacolelor ce se ivesc în drumul tău şi să te bucuri de atenţie.

Gemeni

Dacă ai înclinaţii spre zona terapeutică, azi vei face câteva descoperiri în domeniul sănătăţii. Lasă-te ghidat de instinct.

Rac

Eşti copleşit de sarcini ce trebuiesc duse la bun sfârşit. Acordă-ţi un răgaz şi nişte timp în plus pentru a putea să-ţi atingi scopul.

Leu

Cineva din familie îţi va solicita timpul sau o sumă de bani. De data asta nu vrei să te laşi condus de emoţii. Gândeşte-te bine la ce ai de făcut.

Fecioară

Încearcă să-ţi păstrezi bine delimitat spaţiul personal. Nişte oameni din jurul tău te vor face să simţi că teritoriul îţi este ameninţat.

Balanţă

Aşteaptă-te să faci nişte schimbări pe plan personal. E posibil să nu te situezi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, însă e ceva temporar.

Scorpion

Încerci să-i ajuţi pe toţi cei din jurul tău, însă încearcă să nu faci prea multe compromisuri pentru a-i mulţumii pe ceilalţi.

Săgetător

Te enervezi când vezi că se ivesc nişte probleme de care ai crezut că ai scăpat din trecut . Astăzi este ziua ideală pentru a le rezolva.

Capricorn

E posibil să simţi că toată munca pe care o depui e în zadar. Încearcă să-ţi setezi priorităţile şi ia lucrurile pe rând. Acordă-ţi suficient timp!

Vărsător

E prima dată în câteva luni când simţi că progresezi pe plan profesional. Poate că nişte proiecte s-au concretizat destul de rapid.

Peşti

Dacă trebuie să vorbeşti în public în perioada următoare, ai încredere că oamenii îşi doresc să te asculte. Eşti de neoprit şi ştii asta!

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic Horoscop 9 iunie