x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 10 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 10 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Feb 2014   •   00:04
Horoscop zilnic, luni 10 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Ziua este potrivita activitatilor gospodaresti care isi asteapta randul mai de mult pentru a fi desfasurate. Totusi, actiunile de anvergura care implica si decizii majore lasa-le pentru o alta perioada, deoarece mentalul iti este obosit si poti face multe confuzii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Este o perioada delicata din toate punctele de vedere, insa tot acasa alaturi de cei dragi iti gasesti linistea si mai ales sfaturile de care ai nevoie. Fereste-te de emotii si de implicarea in treburile altora!  

Taur
Sufletul iti este inundat de emotii si de dorinta de iubire. Discutiile si intalnirile cu cei apropiati te pot rascoli, fie ca este vorba de lucruri banale, fie ca este vorba de chestiuni care nu te privesc. Controleaza-te si directioneaza-ti energia catre treburile de rutina ale zilei. Evita discutiile ample, pentru ca mentalul cotidian este suprasolicitat si nu te poate ajuta prea mult. Fii prudent in chestiunile de la serviciu si la trasmiterea informatiilor oficiale fie verbal, fie in scris. Verifica-le de mai multe ori si eventual, cere si parerea colegilor.

Gemeni
Este rost de primit bani sau cadouri din partea colegilor sau din munca desfasurata la un serviciu. Ar trebui sa te bucuri si chiar sa cheltuiesti o mica suma pentru mofturile tale. Exista undeva in sufletul tau, temeri legate de resursele tale materiale, pentru ca in ultimul timp acestea au fluctuat in mod aparent intamplator. Ai incredere ca Universul vegheaza in permanenta asupra ta si iti ofera tot ce ai nevoie, la momentul potrivit, chiar daca uneori, ceea ce primesti nu corespunde momentan cu dorintele tale.

Rac

Tendinta de a-ti asuma prea multe responsabilitati astazi este la cote mari. Beneficiezi de o energie astrala deosebita si de aici elanul tau in tot si toate. Rezuma-te doar la treburile tale si evita sa interactionezi prea mult cu ceilalti. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari si risti sa strici relatii bune sau sa iti pierzi timpul si resursele fara rost. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la un centru spa, plimba-te prin magazinele preferate sau stai de vorba cu cineva drag sufletului tau. 

Leu
Cheful de a fi doar cu tine si cu gandurile tale este foarte pregnant astazi. Energia de care dispui dozeaz-o atent. Evita activitatile care necesita efort fizic sau mental prelungit. Acorda-ti momente de introspectie, de meditatie, plimba-te in aer liber, alcatuieste planuri de viitor pe toate palierele vietii. Pot veni catre tine informatii pretioase fie din zona serviciului, fie legate de oamenii din anturajul tau apropiat. Chiar daca cele aflate astazi iti displac pe alocuri, treci peste si modifica-ti atitudinea sau planurile, astfel incat sa intorci lucrurile in favoarea ta.

Fecioara
Relatiile cu prietenii si protectorii au un gust dulce-amar. Pe de o parte te bucuri de prezenta si sustinerea lor, insa pe de alta parte, fara sa vrei, le simti intentiile si planurile ascunse. Insa, evita nostalgia datorata faptului ca aceste persoane nu mai sunt ce au fost odata pentru tine, deoarece Universul iti pregateste alti prieteni care chiar iti vor fi de folos, pe termen lung. Desprinde-te de relatiile vechi si ai curajul sa mergi mai departe in viata alaturi de alte personaje care abia asteapta sa vina in preajma ta.

Balanta
Zi incarcata in domeniul socio-profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau autoritatile, pe teme mai vechi. Este adevarat cu tu ai dovezi palpabile vizavi de activitatile in care ai fost sau esti implicat, insa oricat ai demonstra si explica celorlalti, mai ales persoanelor cu functie inalta, poti avea senzatia ca participi la un dialog al surzilor. Tine-ti firea si indeplineste-ti sarcinile de lucru corect si la timp. Evita combativitatea care te caracterizeaza in ultimul timp si vorbeste putin si la obiect. 

Scorpion
Sunt posibile discutii cu persoanele aflate in strainatate, alcatuirea planurilor de calatorii, fie de studii, fie in scop profesional. Pe de alta parte, temerile tale se pot accentua astazi, mai ales in ceea ce priveste mersul unei relatii cu persoane straine. Se recomanda calatoria numai in cazuri care nu pot fi amanate. Iti sunt favorizate discutiile filozofice cu persoane instruite si experimentate in ale vietii cotidiene, dar si cele care ating mentalul profund. Dupa-amiaza, relaxeaza-te, vizionand o piesa de teatru sau un film de oscar.

Sagetator
Debutul saptamanii este favorabil achitarii facturilor, taxelor sau relationarii cu institutiile financiare. Resursele materiale, atat cele pe care le obtii din munca pe care o desfasori la un serviciu, cat si cele disponibile in colaborare cu altii – partener de viata, rude, colaboratori profesionali – sunt fluctuante si chiar nesigure. Se recomanda prudenta vizavi de orice act oficial care iti este destinat astazi si la orice cheltuiala. Exista riscul unor erori greu de remediat. Pe de alta parte, datorita unor mosteniri sau actiuni comune cu partenerii va trebui sa platesti mult.

Capricorn
Se contureaza modificari in cadrul parteneriatelor. Fie ca este vorba despre relatia cu partenerul de viata, fie cu cei profesionali, atat atitdinea ta fata de ei, cat si a lor fata de tine vor fi cu totul altele. Este posibil sa iasa la iveala aspecte ale colaborarii voastre, destul de neplacute sau sa afli ca termenii de lucru in comun se vor schimba radical. Orice ar fi, tine-ti firea si deschide-te sufleteste catre ceilalti. La ora actuala, schimbarea este pentru tine starea reala a vietii tale. Dupa-amiaza, gandeste-te pe indele la cele petrecute si aflate astazi.

Varsator

Multa forfota la serviciu astazi. Pe de o parte, activitatea profesionala se poate schimba radical, fie prin finalizarea unor actiuni, colaborari, fie datorita situatiei financiare a locului de munca. Insa pe de alta parte si relatiile colegiale se deterioreaza. Ar fi bine sa te orientezi, macar in gand deocamdata, catre alt loc de munca. Se recomanda prudenta la sanatate, pentru ca eforturile depuse astazi si suprasolictarea mentala iti vulnerabilizeaza organsimul. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Pesti
Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt la ordinea zilei. Sunt posibile discutii aprinse pe tema cine pe cine iubeste mai mult si de ce, tema la care astazi cu greu faci fata. Asculta ce iti spun cei dragi si unde este cazul ia masuri de imbunatatire a relatiilor dintre voi. Totusi, unele chestiuni dezbatute s-ar putea sa iti displaca, dar este bine sa ii lasi pe ceilalti sa isi traiasca viata asa cum cred ei de cuviinta. Gaseste momente pentru a te relaxa cu un hobby si pentru a-i antrena pe cei dragi in activitati distractive si recreative.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×