x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Camera auto care porneşte odată cu maşina. Receptorul GPS e încorporat

Camera auto care porneşte odată cu maşina. Receptorul GPS e încorporat

de Alexandru Radescu    |    23 Iul 2014   •   17:14
 Camera auto care porneşte odată cu maşina. Receptorul GPS e încorporat

Dacă despre echipamentele GPS ştim că sunt într-un declin al vânzărilor din cauza smartphone-urilor (în special), producătorii din domeniu scot în faţă şi camerele auto. Din această categorie, Mio a lansat pe piaţa locală seria de camere video MiVue 500, cu înregistrare Full HD şi înregistrare automată a coliziunii.

Încă de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator încorporat, încep să înregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasării în trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, funcţie disponibilă la conectarea kit-ului opţional de alimentare constantă.

Modelele Mio MiVue 538 şi 538 Deluxe au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor, înregistrând simultan secvenţele video, coordonatele geografice, direcţia, viteza autoturismului, data şi ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Diagonala ecranului este de 2,4 inci, iar diafragmele F1.8/2.0.

Modelul Mio MiVue 538 Deluxe (vine la pachet cu un card de 8GB) este dotat cu un sistem de avertizare sonoră şi vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulaţiei, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum şi distanţa rămasă până la respectivul punct de supraveghere. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-şi actualiza lunar baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcţionare a camerelor video Mio MiVue, prin conectarea dispozitivului la computer.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 500 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 489 lei.



 

 

×
Subiecte în articol: MiVue 500 camere auto Mio camera auto GPS