x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum arata noul HTC Desire 650

Cum arata noul HTC Desire 650

09 Feb 2017   •   14:02
Cum arata noul HTC Desire 650

HTC anunță astăzi cel mai nou smartphone din gama Desire: jucăușul și stilatul HTC Desire 650. Un dispozitiv ce se detașează din mulțime, noul HTC Desire 650 îmbină un design atrăgător, 50% neted și 50% cu striații, cu o funcționalitate fără compromisuri, oferind smartphone-ul perfect pentru consumatorii în căutarea unei experiențe mobile unice și personale.

 

“Personalizarea este din ce în ce mai importantă pentru utilizatorii de smartphone din prezent, deși nu este mereu ușor de găsit. Noul HTC Desire 650 oferă acest lucru din abundență, atât la interior cât și la exterior. De la design-ul unic 50/50 neted și cu striații, până la platforma noastră HTC Sense care se poate personaliza complet, HTC Desire 650 este un dispozitiv centrat în întregime pe tine”, a declarat Greig Williams – Președintele HTC Europe. “Când avem pe deasupra și o experiență video și audio minunată, avem încredere că am creat, cu HTC Desire 650, un dispozitiv remarcabil ce conține toate elementele pe care le cer utilizatorii de smartphone.”

 

Confortabil și stilat

Design-ul nou al lui HTC Desire 650, 50/50 neted și cu striații, nu este doar plin de stil, ci și ergonomic, pentru o experiență confortabilă. Textura cu striații îți oferă mai multă siguranță când îl ții în mână, și vei ști dintr-o singură atingere cum este orientat telefonul. Știm însă că mereu vor fi zgârieturi și lovituri, de aceea am protejat ecranul încăpător de 5 inch cu sticlă rezistentă Corning Gorilla™. Nu doar robust, ecranul HD 720p îți oferă claritate vizuală în culori vii, ceea ce-l face perfect pentru a privi oricând videoclipurile tale favorite. HTC Night Mode aduce și o experiență plăcută de vizualizare în condiții de iluminare scăzută, permițându-ți să folosești telefonul noaptea, fără a-ți forța ochii.

Camere foto strălucitore, pe ambele fețe ale telefonului

Noul HTC Desire 650 are o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor de retroiluminare (BSI), pentru a putea produce fotografii detaliate și vii, chiar și în condiții de iluminare slabă. În plus, funcția de panoramare îți permite să faci fotografii de până la 180˚ ale peisajelor care te impresionează. Camera foto frontală de 5 megapixeli este plină de funcții utile pasionatului de selfie, inclusiv modul de înfrumusețare instantanee și declanșatorul controlat automat și prin comandă vocală, pentru a putea surprinde ușor și rapid fotografii de calitate înaltă. Și, pe lângă toate acestea, noul HTC Desire 650 vine cu aplicația Google Photos preinstalată, oferindu-ți spațiu de stocare în cloud gratuit și nelimitat pentru pozele tale; adică poți surprinde și păstra fiecare moment, dar vei avea și destul spațiu de stocare liber pe telefon pentru activitățile tale zilnice.

 

Sunet hi-res sofisticat

Suplimentăm design-ul, ecranul și camerele foto strălucite cu o experiență audio hi-res cu claritate certificată. Când asociezi HTC BoomSound™ cu căștile, rezultatul este un sunet de înaltă definiție și calitate ce-ți oferă o experiență captivantă, fie că îți asculți melodiile favorite sau te relaxezi la un film. Și, cum noul HTC Desire 650 are instalată și gata de acțiune aplicația Google Play Music, vei avea la dispoziție propria ta colecție de până la 50.000 de melodii, oricând și oriunde – este dispozitivul perfect pentru iubitorii de muzică.

O experiență lină și neîntreruptă

Toate cele de mai sus rulează pe un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400 quad-core, așa că poți rula simultan mai multe aplicații, fără nicio problemă. Noul HTC Desire 650 îți oferă și un spațiu de stocare de 16 GB, la care poți adăuga până la 2 TB spațiu adițional prin slot-ul de card microSD™.

 

Preț și disponibilitate

Noul HTC Desire 650 este disponibil în variantele de culoare Arctic Night și Lime Light, începând cu data de 10 februarie. Te rugăm accesează htc.com.ro pentru specificații și mai multe informații.

×
Subiecte în articol: HTC Desire 650