x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget GALERIE FOTO! Instagramul acestui pompier este mult mai bun decât al tău

GALERIE FOTO! Instagramul acestui pompier este mult mai bun decât al tău

14 Noi 2016   •   20:30
GALERIE FOTO! Instagramul acestui pompier este mult mai bun decât al tău

Fotografiile de pe contul de Instagram ale lui Rusty Wiles sunt minimaliste prin definiţie: simetrice şi simple. Pompierul însă habar nu avea de acest lucru şi ce înseamnă de fapt acest concept. El spune că oamenii admirau fotografiile lui spunând „«Wow, ce poze minimaliste superbe!», iar eu eram: «Asta ce vrea să însemne?»”.

Wiles nu este fotograf. Este pompier şi recuperator de garanţii part-time, în Fort Piece, Florida. Acum patru ani, a văzut aplicaţia la un coleg pompier şi i-a plăcut imediat. A început să utilizeze Instagramul şi să facă poze după ture lungi de muncă, de câte 24 ore, ca pompier la staţia din Merrit Island, profitând de lumina soarelui de la primele ore ale dimineţii.

Wiles străbate autostrăzile de-a lungul plajelor, iar când ceva îi atrage atenţia, scoate imediat telefonul şi captează momentul, după ce deschide fereastra maşinii. Adaugă un filtru, umblă puţin la constrast şi postează imaginea.

Spre marea lui uimire, oamenii au fost fascinaţi de fotografiile lui şi a adunat în timp record 40 de mii de urmăritori, fapt ce i-a adus faima pentru că a fost declarat „Recommended Artist” în 2014. Asta l-a încurajat să meargă mai departe cu această pasiune, cu toate că de cele mai multe ori ajunge să atingă limitele răbdării membrilor familiei prin faptul că opreşte maşina ori de câte ori e nevoie, pentru o fotografie reuşită. „E mai rău cu soţia, dar s-a mai obişnuit acum”, spune acesta.

Wiles spune că nu face nimic special şi că totul vine natural: „Am avut întotdeauna o viziune asupra planurilor, liniilor şi unghiurilor în capul meu”, citează wired.com.

Îl puteţi urmări accesând https://www.instagram.com/rustyfd912/.

Citeşte şi: 

VIDEO! Iată cum arată interiorul avionului de 100 de MILIOANE de dolari al lui Trump, cu baie de aur şi home-cinema

Britanicii îl vor pe Obama PREMIER

Pe 16 noiembrie se aprinde cea mai mare instalație de luminițe de Crăciun din lume, la Sun Plaza

 

 

×