x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noi detalii despre Ceasul Apple. Va reuşi oare să convingă noul gadget?

Noi detalii despre Ceasul Apple. Va reuşi oare să convingă noul gadget?

de Alexandru Radescu    |    23 Sep 2014   •   16:27
 Noi detalii despre Ceasul Apple. Va reuşi oare să convingă noul gadget?

Prezentat în premieră odată cu noile terminale iPhone 6 (într-un eveniment desfăşurat pe 9 septembrie) mult aşteptatul Apple Watch va fi lansat pe piaţă abia în prima parte a anului viitor. Dacă în cazul iPhone sau iPad, cei de la Apple au deschis orizonturi noi şi au direcţionat şi atras practic industrii noi, cu Watch intră pe o piaţă în care deja s-a făcut trecerea de la SmartWatch la Wear (cu Android).

Şi cu Android, şi life-style. Primele CEASURI de MÂNĂ cu ecran OLED

Conform informaţiilor “scurse” de la furnizorii de hardware pentru Apple Watch, noul gadget va beneficia de memorie RAM de 512MB şi stocare internă 4GB/8GB, arată gsmarena.com. Iar companiile partenere sunt Samsung, Micron şi Hynix.

Watch are o formă dreptunghiulară şi colţuri rotunjite (38/42mm), cureaua poate fi înlocuită şi va combina funcţiile de monitorizare a sănătăţii şi a activităţii de fitness cu comunicaţiile. De asemenea, va fi compatibil cu iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 şi iPhone 6 plus, cu ultima versiune a sistemului de operare iOS 8, şi include aplicaţii pentru hărţi, fotografii, muzică şi mesaje.

 Duelul smart-ceasurilor: Samsung Galaxy Gear vs Sony Smartwatch 2

Preţurile pentru Apple Watch vor începe de la 350 dolari (piaţa americană) şi vor fi comercializate inclusiv modele cu aur de 18 carate.



×