x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA / Concentrare maxima

Cupa UEFA / Concentrare maxima

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    08 Mar 2006   •   00:00
Cupa UEFA  / Concentrare maxima

Cu o zi inaintea primei manse din optimi, Steaua si Rapid par pregatite pentru confruntarile cu Betis Sevilla si SV Hamburg. Desi vremea nu pare sa fie foarte favorabila, fanii asteapta cu infrigurare meciurile. Ieri s-au epuizat toate cele 40.000 de bilete pentru Steaua - Betis, iar in Giulesti se vandusera mai mult de jumatate din cele 15.000 de tichete disponibile.

STEAUA. Capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, a parut extrem de conectat la tensiunea meciului de maine. "Nu suntem linistiti dupa ce Betis a pierdut la Getafe, mai ales ca si noi am jucat slab in returul cu Heerenveen. Nu trebuie sa le dam sanse, pentru ca au jucatori buni si vor profita din plin." Cu probleme de sanatate, stoperul Dorin Goian a declarat ieri ca este apt pentru meci. "Ma simt bine si sper sa evoluez. Sansele sunt egale, dar totul va depinde de forma noastra de la ora jocului", a declarat Goian.

RAPID. Aflat in fata a trei meciuri in sase zile, maine cu Hamburg, duminica in campionat si miercuri returul din Germania, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat: "Nu ne este frica. Din acest moment nu avem decat de castigat. Cand am jucat cu incredere si mult curaj, am reusit. Pentru mine nu conteaza bugetele. Asemenea confruntari se castiga cu sufletul inainte de orice". Iar presedintele Dinu Gheorghe a spus: "Speram sa prindem si la anul un loc de cel putin Cupa UEFA. Trebuie sa confirmam, pentru ca nu vrem ca acest parcurs sa fie doar o intamplare".

PARASCHIV: "SUNT DE BATUT!"
Jucatorii Stelei s-au aratat destul de optimisti inaintea jocului cu Betis. Lider la acest capitol a fost mijlocasul Sorin Paraschiv. "Eu zic ca sunt de batut. Daca vom fi intr-o forma foarte buna la ora meciului, avem sanse mari sa castigam. Ne rugam sa fim intr-o forma buna. Speram sa nu dezamagim. Vom fi concentrati suta la suta!", a spus Paraschiv. Mai ponderat, stoperul Dorin Goian a declarat: "Personal, mi-as fi dorit sa jucam primul meci in deplasare. Orice rezultat va fi in acest meci tur, calificarea se va juca la Sevilla. Betis este o echipa tare pe teren propriu". Una dintre principalele guri de foc ale atacului stelist, Victoras Iacob, a spus: "Sunt doua meciuri total diferite. E greu sa poti spune ca poti transa o calificare intr-un singur meci. Totul depinde de noi". (Ionut Paduraru)

SI-AU PRIMIT BANII
Presedintele Dinu Gheorghe a anuntat ieri ca "banii cuveniti pentru meciurile cu Hertha se afla deja in conturile jucatorilor si a celorlalte persoane indreptatite". In privinta lotului, noutatea este aceea ca Viorel Moldovan este refacut din punct de vedere fizic, dar se va afla pe banca de rezerve. Absenta lui Maldarasanu este regretata de antrenorul Razvan Lucescu: "Si-a adus o uriasa contributie la acest parcurs, este un jucator foarte important pentru echipa si stiu cat de mult si-ar fi dorit sa fie pe teren in aceste doua partide". Atacantul Daniel Niculae este increzator, dar realist: "Nu ne e frica de nimeni. Hamburg e favorita, pentru ca vine dintr-un campionat puternic, unde se bate pentru titlu. In primul rand, as vrea sa nu primim gol acasa, pentru ca sunt sigur ca in retur vom marca".

×
Subiecte în articol: sport