x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport MECIUL SECOLULUI. De ce riscă Pacquiao sancţiuni disciplinare, după meciul cu Mayweather

MECIUL SECOLULUI. De ce riscă Pacquiao sancţiuni disciplinare, după meciul cu Mayweather

de Dragoş Tănase    |    05 Mai 2015   •   10:11
MECIUL SECOLULUI. De ce riscă Pacquiao sancţiuni disciplinare, după meciul cu Mayweather

Pacquiao riscă să fie amendat sau chiar suspendat, după ce nu a răspuns sincer la întrebările unui chestionar ce i-a fost aplicat înainte de meci.

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao riscă sancţiuni disciplinare din partea oficialilor de box din Nevada după ce a ascuns o rană la umăr, înaintea meciului cu Floyd Mayweather Jr, informează AP, citat de Yahoo! News.

Preşedintele Comisiei Atletice din Nevada, Francisco Aguilar, a declarat că va fi demarată o anchetă care să stabilească motivul pentru care Pacquiao a afirmat că nu are nici o rană la umăr, cu o zi înainte de meciul cu Mayweather.

Promoterul lui Pacquiao a declarat că Agenţia Americană Anti-Dopping (USADA) a fost informată cu privire la rana la umăr a pugilistului, ca urmare a aprobat tratarea acesteia cu un antiinflamator, înainte de luptă.

Cu toate acestea, preşedintele USADA a afirmat că agenţia nu a primit niciun fel de informaţie medicală sau document cu privire la rana lui Pacquiao. Cercetările continuă, în acest caz.

Floyd Mayweather (SUA, 38 ani, 68 kg) l-a învins pe filipinezul Manny Pacquiao (Filipine, 36 ani,65 kg) la puncte , cu 118-110, 116-112, 116-112, în partida dipsutată la Las Vegas, în dimineaţa  zilei de 3 mai!

În ciuda diferenţei de notare, între 6 şi 8 puncte, Pacquiao a declarat la sfârşitul meciului că a câştigat, considerându-se adevăratul învingător al acestui al 10-lea "Meci al secolului".

×
Subiecte în articol: meciul secolului box Pacquiao mayweather