x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali a anunțat primul transfer al FCSB-ului. „Cele două cluburi au ajuns deja la un acord”

Gigi Becali a anunțat primul transfer al FCSB-ului. „Cele două cluburi au ajuns deja la un acord”

15 Dec 2017   •   08:53
Gigi Becali a anunțat primul transfer al FCSB-ului. „Cele două cluburi au ajuns deja la un acord”
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali a confirmat că transferul jucătorului e aproape perfectat și mai rămâne doar să se înţeleagă şi cu fotbalistul. Olimpiu Moruţan este aproape de FCSB. Preşedintele de la Botosani, Cornel Şfaiter, anunţă preţul mijlocaşului dorit insistent de Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat şi el că are acordul celor de la Botoşani, dar vorbeşte despre anumite probleme în negocierile cu jucătorul: "Acum să vedem ce vrea şi impresarul lui, că are nu ştiu ce pretenţii are şi el. Eu aş putea să îi ofer lui Moruţan 2.000 de euro. Dar îi dau 8.000, ca să nu aibă griji financiare. Dar din vară, când vine. În plus, cei de la Botoşani sunt gata să îi mărească la 4.000. Doar că el mai vrea 4.000 de euro şi de la mine până în iarnă. Asta nu o să fac"

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, anunţă că transferul lui Olimpiu Moruţan este foarte aproape de a se concretiza. "Cele două cluburi au ajuns deja la un acord. Eu am vorbit cu domnul Becali şi ne-am înţeles pe sumă şi pe procente. Mai rămâne doar să se înţeleagă şi cu jucătorul. Va rămâne la noi până în vară", a declarat Iftime la o televiziune de sport.

×
Subiecte în articol: olimpiu morutan gigi becali