x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nicolo Napoli este noul antrenor al Craiovei! Vezi tot staful!

Nicolo Napoli este noul antrenor al Craiovei! Vezi tot staful!

14 Ian 2011   •   16:30
Nicolo Napoli este noul antrenor al Craiovei! Vezi tot staful!
Sursa foto: Laurentiu Nica /Jurnalul National

Aşa cum a anunţat în urmă cu o zi, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a găsit înlocuitor lui Victor Piţurcă, care a fost suspendat din funcţie. Noul antrenor al oltenilor este începând de astăzi Nicolo Napoli, care se află la cel de-al treilea mandat pe banca oltenilor!

De asemenea, Aurel Ţicleanu, care a fost antrenorul echipei în primele cinci etape în această ediţie de campionat, a fost numit preşedinte, în timp ce Laurenţiu Reghecampf va ocupa postul de manager sportiv!

"Întrunit astăzi, 14 ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Club U Craiova SA a hotărât numirea unui staf interimar, după cum urmează: preşedinte - Aurel Ţicleanu, vicepreşedinte - Vlad Roşca, manager sportiv - Laurenţiu Reghecampf, antrenor principal - Nicolo Napoli, antrenori secunzi - Sandu Tăbârcă, George Biţă, antrenor de portari - Silviu Lung, preparator fizic - Gabriel Martinez", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării oltene.

Napoli a mai pregătit Ştiinţa în 2004 şi în perioada 2007-2009. Acum doi ani, italianul a fost demis cu trei etape înainte de finalul campionatului după o serie de rezultate negative care a făcut ca Universitatea să rateze participarea în Europa.

Cu Nicolo Napoli pe bancă, Universitatea a disputat 60 de meciuri, obţinînd 24 de victorii, 19 egaluri şi 17 înfrângeri.

×