x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Nielsen, antrenorul Stroemsgodset IF: "Steaua Bucureşti poate ajunge în grupele Ligii Campionilor"

David Nielsen, antrenorul Stroemsgodset IF: "Steaua Bucureşti poate ajunge în grupele Ligii Campionilor"

23 Iul 2014   •   23:51
David Nielsen, antrenorul Stroemsgodset IF: "Steaua Bucureşti poate ajunge în grupele Ligii Campionilor"

Antrenorul echipei norvegiene Stroemsgodset IF, David Nielsen, a afirmat, miercuri seara, că Steaua Bucureşti poate ajunge în grupele Ligii Campionilor la fotbal.

''Steaua are puterea de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Cred că noi eram o echipă mai bună decât Aktobe, iar Steaua se va califica uşor. Acum suntem mai ambiţioşi să revenim în Liga Campionilor şi la anul, pentru că aici ne este locul. Dacă păstrăm nivelul din aceste două jocuri, vom putea reveni. Este un punct de plecare bun. Cred că am fost foarte aproape să ne calificăm, dar calitatea Stelei şi puţin ghinion au făcut să nu mergem mai departe. Când cel mai bun jucător al Stelei este portarul, ar trebui să fim mândri', a declarat fostul fotbalist danez.

'Nimic nu a mers rău. Am jucat în faţa unei echipe foarte puternice. Am vrut să câştigăm, dar diferenţa a făcut-o golurile înscrise de ei. În cele două meciuri a fost 9-9 la ocazii de gol. La acest nivel trebuie să înscrii când ai ocazia. E adevărat că am dominat jocul şi am avut mai multe ocazii, dar trebuie să ai şi calitate. Asta este diferenţa la nivelul ăsta. Dacă mi-aţi fi spus înaintea meciurilor că vom domina jocul cu Steaua, nu aş fi crezut, pentru că aşa ceva nu este normal în partea noastră de lume. Am făcut o mică greşeală când am obosit şi am primit gol'', a mai spus Nielsen.

Tehnicianul danez a subliniat şi atmosfera de pe stadion: ''Atmosfera a fost fantastică. A fost un public incredibil''.

×