x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "A fost o fantomă!". Momentul în care un iPhone de mişcă INEXPLICABIL, într-un bar. Scena, filmată de camera de supraveghere (VIDEO)

"A fost o fantomă!". Momentul în care un iPhone de mişcă INEXPLICABIL, într-un bar. Scena, filmată de camera de supraveghere (VIDEO)

01 Feb 2013   •   11:05
"A fost o fantomă!". Momentul în care un iPhone de mişcă INEXPLICABIL, într-un bar. Scena, filmată de camera de supraveghere (VIDEO)

Patronul unui bar susţine că a filmat momentul în care o fantomă i-a aruncat telefonul mobil pe sub masă de pe locul unde obişnuia să se aşeze fostul patron al localui, care a decedat, scrie Daily Mail.

După ce telefonul lui mobil dispăruse din locul unde-l lăsase, Ajay Cohan, managerul unui bar din New Talbot, Marea Britanie, a vrut să vadă ce s-a întâmplat, mai ales că în local nu mai era nimeni. Aşa că a vizionat ce a filmat camera de supraveghere. Aşa a văzut că telefonul lui mobil a dispărut în mod inexplicabil de pe scaun. Oamenii obişnuiţi barului declară că scaunul cu pricina era cel pe care stătea fostul patrol al barului, Gary Stephens, care a murit în 1993, în urma unui atac de cord.

În imagini se vede cum, la un moment dat, telefonul său dispare sub masă, ca şi când cineva l-ar fi aruncat acolo. Ajay şi-a gasit iPhone-ul a doua zi dimineaţă, în partea opusă a barului. Tânărul susţine că telefonul nu avea cum să cadă singur, pentru că opţiunea de vibraţii nu e funcţională.

Scena cu telefonul face parte dintr-un long şir de întâmplări ciudate care s-au petrecut în local. Într-o altă înregistrare au apărut lumini în cameră în toiul nopţii. Şi angajaţii au trecut prin momente înfricoşătoare. Ei au povestit cum au simţit că cineva îi atinge pe umăr, deşi erau singuri în încăpere.

"Este terifiant. Toată familia noastră locuieşte în această clădire şi sunt înspăimântaţi. Eu am rămas şocat după ce am văzut înregistrarea. Deşi nimeni nu era acolo, telefonul zboară de pe scaun. Este inexplicabil. Parcă o mână invizibilă a luat telefonul şi l-a aruncat pe podea. Eu sunt sceptic cu astfel de lucruri. Încerc să rămân aşa, însă e dificil", a declarat Ajay.

×