x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lovitură CRIMINALĂ! I-a RUPT GÂTUL ÎN RING! Luptătorul de WRESTLING Pedro Aguayo Ramirez A MURIT! (VIDEO)

Lovitură CRIMINALĂ! I-a RUPT GÂTUL ÎN RING! Luptătorul de WRESTLING Pedro Aguayo Ramirez A MURIT! (VIDEO)

22 Mar 2015   •   13:43
Lovitură CRIMINALĂ! I-a RUPT GÂTUL ÎN RING! Luptătorul de WRESTLING Pedro Aguayo Ramirez A MURIT! (VIDEO)

Îndrăgitului luptător mexican Pedro Aguayo i-a fost rupt gâtul în ring, iar meciul A CONTINUAT, spectatorii crezând că nenorocirea face parte din spectacol. Pedro Aguayo s-a prăbuşit pe corzi, iar meciul a continuat timp de două minute, până când arbitrii şi-au dat seama că bărbatul era complet paralizat.

Pedro Aguayo Ramirez, cunoscut sub numele de Hijo del Perro Aguayo, a căzut inconştient pe corzi, după ce a primit o lovitură în gât de la un alt luptător, Oscar Gutierrez, cunoscut sub numele de Rey Mysterio Jr. Meciul a continuat timp de aproape două minute, până ce toată lumea şi-a dat seama că Aguayo a fost grav rănit şi s-a dus să-l verifice. El a fost dus la un spital şi a murit la scurt timp, au informat autorităţile mexicane.

Procuratura mexicană a declarat ca şi cauză de deces, pe baza autopsiei, un traumatism major la gât şi fractură cervicală. În acest caz s-a deschis o anchetă pentru omor prin imprudență.

Organizaţiile de wrestling au catalogat moartea sportivului unui accident nefericit, cum ar fi cele care apar şi în alte sporturi cu risc ridicat.



VIDEO cu nefericitul eveniment nu-l putem publica, din cauza imaginilor explicite, dar poate fi vizualizat dând click pe imagine şi folosind numele sportivului ca element de căutare.


 

×