x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patru români au ucis în bătaie un italian, lângă Milano

Patru români au ucis în bătaie un italian, lângă Milano

11 Apr 2011   •   08:54

Românii, din nou, în centrul atenţiei presei italiene. după ce patru bărbaţi plecaţi la muncă în Peninsulă au ucis în bătaie un italian, într-un orăşel lângă Milano.

Conform martorilot, totul a început cu o ceartă într-un bar. Fiul victimei, în vârstă de 20 de ani, se afla în local împreună cu câţiva prieteni. La un moment dat, tânărul ar fi avut o scurtă altercaţie cu un român. Acesta a plecat din bar şi s-a întors în scurt timp, însoţit de trei conaţionali.

Toţi patru l-au aşteptat pe italian să iasă din clădire şi l-au atacat pe stradă - chiar în faţa locuinţei sale.

Tânărul atacat a început să strige după ajutor, iar tatăl lui l-a auzit din casă. A ieşit repede şi a încercat să pună capăt bătăii.  Fără succes însă.  Cei patru români au sărit pe el şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele până a murit. Victima, Walter Allavena, era un instalator de 53 de ani, implicat în muncă voluntară şi alte proiecte caritabile. Localnicii spun că bărbatul era un membru marcant al comunităţii în care trăia.

Poliţia italiană i-a arestat pe agresori. Cei patru au vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani.  Ei vor fi judecaţi pentru omor şi şi-ar putea petrece restul vieţii după gratii. (antena3.ro)

×