x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SCENĂ DRAMATICĂ în China! Un băieţel de 2 ani îşi convinge tatăl să nu se arunce de pe pod (VIDEO)

SCENĂ DRAMATICĂ în China! Un băieţel de 2 ani îşi convinge tatăl să nu se arunce de pe pod (VIDEO)

30 Mar 2015   •   13:57
SCENĂ DRAMATICĂ în China! Un băieţel de 2 ani îşi convinge tatăl să nu se arunce de pe pod (VIDEO)

Un băieţel de doi ani i-a salvat viaţa tatălui său, acesta din urmă vrând să se sinucidă aruncându-se de pe un pod, scrie Metro.

Rao Ni, în vârstă de 39 de ani, din provincia chineză Lingao, nu-şi mai primise salariul de un an şi, disperat că nu avea cum să-şi plătească chiria, a vrut să-şi ia viaţa.

Trecătorii au văzut scena aşa că au anunţat poliţia. În plus, până la sosirea poliţiştilor, aceştia l-au ţinut de vorbă încercând să-l împiedice să recurgă la gestul extrem. Între timp, la faţa locului au ajuns şi soţia şi băieţelul în vârstă de 2 ani al bărbatului. După o discuţie emoţionantă, copilul a reuşit să îşi facă tatăl să renunţe la a se mai arunca de pe pod.

"Este greu de spus dacă băieţelul şi-a dat seama ce se întâmplă, dar şi-a auzit probabil părinţii discutând ore întregi şi şi-a dat seama că sunt supăraţi, aşa că a început şi el să plângă. A început să-şi strige tatăl, apoi s-au îmbrăţişat", a declarat Guo Tsou, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Ulterior s-a aflat că bărbatul lucra în construcţii, însă la negru, alături de alţi 40 de muncitori, având doar promisiunea că la un moment dat, îşi vor primi banii.

În urma incidentului, poliţia i-au promis lui Rao că vor investiga problema, însă au precizat că va fi greu să-i acuze având în vedere că muncitorii au lucrat fără contract.

Alte articole interesante

■ ULUITOR! Flacarile POT FI STINSE cu ajutorul sunetului (VIDEO)
CATASTROFA din Alpi. Descoperire "IMPORTANTĂ" în casa copilotului Andreas Lubitz. Poliţia: "Sperăm să explice ce s-a întâmplat"
ULTIMELE zece minute ale zborului Germanwings. Experţii au RECONSTITUIT prăbuşirea avionului Airbus 320 (VIDEO)
■ Cine este Andreas Lubitz, cel care ar fi vinovat de uciderea a 149 de oameni
■ TRAGEDIA AVIATICĂ din Franţa. ANCHETATORI: Avionul Germanwings, DOBORÂT INTENŢIONAT de copilot! 
■ IMPRESIONANT! Cum pregateste NASA explorarea Spatiului Cosmic (VIDEO)



×