x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un VIDEO publicat de Airbus risipeste MISTERUL tragediei din Franta

Un VIDEO publicat de Airbus risipeste MISTERUL tragediei din Franta

26 Mar 2015   •   15:01
Un VIDEO publicat de Airbus risipeste MISTERUL tragediei din Franta

Procurorii francezi au explicat, într-o conferinţă de presă, în baza informaţiilor obţinute în urma analizării cutiei negre recuperate de la locul accidentului avionului Germanwings, că avionul Airbus A320 cu 150 de persoane la bord a fost doborat în mod deliberat de co-pilot.
Informațiile au aparut dupa audierea de catre anchetatori a inregistrarilor din cabina piloților continute de cutia neagra a aeronavei. CVR-ul (cockpit voice recorder) a fost gasit marti la cateva ore după accident, iar lecturarea sa a fost facuta miercuri.

In sustinerea concluziei ca aeronava a fost prabusita in mod intentionat de catre copilot sta marturie un video publicat de grupul aeronautic Airbus in 2002 in care se explica, pas-cu-pas, procedura prin care se poate intra in cockpit, masura aplicata de regulamentele privind securitatea zborurilor introduse in 2001.
Din imagini se poate remarca faptul ca in cazul in care niciunul dintre pilotii nu era apt sa raspunda cererii de acces, o procedura de urgenta din exteriorul cockpit-ului putea debloca usa. Asta inseamna ca Andreas Lubitz, copilotul zborului, era constient si a blocat in mod voluntar accesul altor persoane in cabina de comanda si ca a premeditat actul prabusirii.


A apărut ÎNREGISTRAREA VIDEO cu ULTIMELE MOMENTE din avionul Germanwings, ÎNAINTE DE PRĂBUŞIRE! 
TRAGEDIA AVIATICĂ din Alpii Francezi. ULTIMELE ÎNREGISTRĂRI din avionul Germanwings (VIDEO)
CATASTROFA din Alpi. Descoperire "IMPORTANTĂ" în casa copilotului Andreas Lubitz. Poliţia: "Sperăm să explice ce s-a întâmplat" (VIDEO)

×