x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Fetiţă de şapte ani, SUGRUMATĂ şi ÎNGROPATĂ pe un câmp. Ce s-a întâmplat apoi este INEXPLICABIL!

(VIDEO) Fetiţă de şapte ani, SUGRUMATĂ şi ÎNGROPATĂ pe un câmp. Ce s-a întâmplat apoi este INEXPLICABIL!

28 Aug 2014   •   18:10
(VIDEO) Fetiţă de şapte ani, SUGRUMATĂ şi ÎNGROPATĂ pe un câmp. Ce s-a întâmplat apoi este INEXPLICABIL!
Sursa foto: (VIDEO) Fetiţă de şapte ani, SUGRUMATĂ şi ÎNGROPATĂ pe un câmp. Ce s-a întâmplat apoi este INEXPLICABIL!

Tanu, o fetiţă de şapte ani, din India, a căzut victimă propriei familii, care ar fi trebuit să aibe grijă de ea şi s-o protejeze. Bestiile, pentru că altfel nu pot fi numite, din motive înca necunoscute, au sugrumat fetiţa şi apoi au îngropat-o pe un câmp. Corpul micuţei a zăcut în pământ mai mult de două zile, după care fetiţa a înviat miraculos şi a încercat să iasă din mormânt. Ţipetele de groază ale fetiţei au fost auzite de un bărbat care se afla la muncă pe câmpul respectiv şi care a reuşit s-o scoată.

După ce a fost dusă la spital, fetiţa le-a povestit anchetatorilor cum un unchi şi o mătuşă au luat-o şi i-au spus că vor merge la un târg şi se va distra, însă au dus-o pe un câmp, după care au strâns-o de gât. Poliţiştii au confirmat că micuţa avea urme pe gât, specifice sufocării mecanice. Doctorii s-au declarat uluiţi faţă de revenirea fetiţei la viaţă, având în vedere că a stat sub pământ două zile. Cum a supravieţuit micuţa este încă un mister.

Niciun membru al familiei fetiţei din satul respectiv nu a putut fi găsit, iar casa în care aceştia locuiau era încuiată, vecinii spunând că nu mai locuieşte nimeni acolo de câteva zile.

După mediatizarea cazului, Tanu a fost dată în grija unei străbunici a acesteia, care a aflat din presa locală de păţania micuţei şi a jurat că-şi va dedica anii rămaşi din viaţă pentru a o proteja şi a o creşte pe fetiţă. Poliţia a integrat-o pe bunică, cât şi pe fetiţă, într-un program special de protecţie, iar locaţia în care acestea vor trăi va fi cunoscută doar de autorităţi.




×